2777
2789

قبل بارداریم رفتم پیش متخصص زنان گفتم من با همسرم یه رابطه فامیلی داریم، آیا نیاز هست آزمایش بدیم؟ گفت نه الان معلوم نمیشه اول باردار بشو بعد...پیش یه دکتر دیگه هم رفتم همینو گفت.. الان باردارم و 16 هفته هستم، همین خانم دکتر بی سواد تازه منو فرستاده پیش مشاوره ژنتیک... مشاوره هم گفت الان دیره، آزمایش جوابش 6 ماه بعد میاد الان فقط میتونی آزمایش سل فری انجام بدی... تازه تا 18 هفتگی هم اجازه ی سقط میدن... حالا این همسرم میگه نمیخواد بری من مطمئنم چیزی نیست و بچه سالمه.. میگم بابا من استرس دارم تو چرا نمیفهمی... میگه الکی استرس داری سونو اول و آزمایش و اینا همش سالم بوده... اصلا انگار لج کرده با من.. دارم دق میکنم بخدا چیکار کنم😭😭😭

با همسرت چی هستین؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تو خانوادتون کسی مشکلی داره ؟

پسر خاله ی همسرم(خاله و شوهر خاله همسرم، دخترخاله پسر خاله هستن) و بچه ی دختر دایی و پسر خاله ی همسرم(دختر دایی و پسر خالش زن و شوهر هستن) 

وقتي خودت حس بدي داشتي نبايد ب حرف كسي اكتفا ميكردي حتي وقتي اون حرفو دكتر زده باشه

حالا ان شالله كه ني نيتون سالم و سلامت باشه عزيزم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
همسرم پسر عموی بابامه... ولی پسر خالش هم مشکل داره

خیلییی هم نزدیک نیستین ولی برا ازمایش سل فری حتما به زودی برو

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
همسرم پسر عموی بابامه... ولی پسر خالش هم مشکل داره

وای دقیقا خواهر منم همینطور

شوهر میشه پسرعموی پدرم

دوتا هم بچه مریض دارن 

ولی عزیزم همه مث هم نیستن ک 

درضمن ازمایش ژنتیک رو مگع قبل بارداری ندادی؟؟

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

شما الان اروم باش فردا تو آرامش با همسرت صحبت کن بگو تشخیص دکتر اینه آزمایش بدم  درکمال آرامش

بابا گوش نمیده اصلا میگم وقتم کمه.. این آزمایش 2 هفته زمان میبره... میگه لازم نکرده بری خودم هفته ی بعد میبرمت.. باز میگم وقتم کمه اصلا متوجه نیس... فردا صب میخواستم برم

من و شوهرم هم فامیل هستیم قبل ازدواج فرستادنمون مشاوره ژنتیک الآنم گفتن هر موقع باردار شدم قبل سه ما ...

ازمایش ژنتیک قبل بارداری ندادی 

اینکه خونتون بهم میخورع یا ن

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):