2777
2789

😂😂😂

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من اومدم عکس پیازداغ ببینم؟؟😅

چرا واقعا😂

گناهان خود را وکیلیم و برای اشتباه دیگران قاضی _!     راستش نمیگم همیشه آدم خوش شانسی بودم اما برای داشتن توبدون اغراق بودم و هنوزم هستم!تویی که شک ندارم •بودنت مثل چشمات قشنگه🫀♥️!•بودن  تو ذوق انگیزترین چیز توی زندگی منه!من با تو حتی روزمرگی هامم دوست دارم،با  تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟من با تو خودمو بیشتر دوس دارم.💜🦋خیلی بیشتر ((:

🥴🥴🥴🥴😂😂😂

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
زود بز  ریپ نزنید پیازداغش نمونه

آیییی دلم😂😂😂

مسخره کردی؟

یساعته تو تاپیکتم عکس پیاز داغتو ببینم

فقط لینک بده باز شه برام

باورم نمیشد ی روز برای عکس پیاز داغ بیام‌کو کو کنم...

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
آیییی دلم😂😂😂

بالاخره اگه روش حساس نبود تا الان طولش نمیداد 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹