2777
2789

بخدا نمیدونم چیکار کنم کارم همش شده گریه خواب و خوراک ندارم. همش سردرد سرگیجه

دوسه هفته دیگه باید خونه رو تحویل بدیم شوهرمم میگه نمیتونم خونه بگیرم برمی خونه مادرم بشینیم توی یخونه مخالفتم میکنم دعوا میشه میگه نمیتونم ندارم نمیخوای برو 

خسته شدم دیگه خیلی درموندم اگه برم اونجا کی میخواد خونه بگیره مگه میخواد معجزه شه و پول بیاد دستمون که دوباره خونه بگیریم

۳۰تومن داریم ماهی هم ۳ میداد اونم بزور

خدااز باباش نکذره که هی اومد تو گوشش خوند چراانقد اجاره میدی منکه بشتر دهاتم مامانتم تنهاس بیا اونجا

بنظرتون چیکار کنم‌. پسرمم اونجا میدونم اذیت میشه مادرشم حساسه

واسم دعا کنید

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲۴۰۰۰ صلوات نذر کن که نری واقن حاجت میده

باشه حتما انجام میدم

توکل بخدا

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
ای خدا چقد سخته 😔

واقعا روزای خیلی سختی رو دارم میگذرونم

میتونین ساختمونی سرایدار شین جای موندن هم میدن تا شرایطش اوکی شه ولی خب واقعا سخته من که میگم برو خونه مامانش. 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
نذر صلوات ابراهیم هادی شهید سامانلو و شهید هردی کن جواب میگیری

چشم عزیزم از امشب شروع میکنم انشالله خودشون شفاعتمو کنن و کمکم کنن😔

هعیییی الان ی خونه معمولی ۲۰۰ میلیون رهن میخاد حداقل...ایشالا مشکلت حل بشه

اره رفتم چندتا بنگاهی گفتن خانم الان ۳۰ تومن پوله؟

گفتم زیر صد تومن با اجاره ۴ و ۵ نیس دیگه اینم خونه های داغون