2777
2789
عنوان

باید برم خونه مادرشوهرم زندگی کنم توی یه خونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 98 پست

سلام نرو تو اتاقشون خط قرمز وحریم داشته باش

وقتی مشکل مالی دارید چاره ای نیست

سالهاست عروس اولی ما ط بالای مادرم هستند خودشون اومدند اونجا اصلا تو واحد هم نمیرند مگر دعوت بشند چهار تا پله فرقشونه

باهم خوب هم هستند

منم ازسال۸۹ باجاری هام تو یه ساختمونم اصلا واحدشون نمیرم چیزی بخواند‌میذارم تواسانسور یا پیام میدم بهشون پسرم نوزاد بود اومدم یک ماهه رفته تو۱۴ سال

باهم خوب هم هستیم 

بستگی به رفتار خودتون داره

مادرشوهرم نزدیک ماست من اصلا نمیرم اونجا مگر دعوت بشم باهم خوب هم هستیم مشکلی نداریم

همسرم هرروز میره خونه شون من اما برام مهم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط از خدا برات طلب صبر میکنم.یکساله منم مثل وضعیت تورو دارم و پیش مادرشوهرمم.ی چشمم خونه ی چشمم آب& ...

وای خدا میدونم برم افسردگی میگیرم

ما قراره یجا بشینیم تو یه خونه ۶۰ متری

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
۱۲۴۰۰۰ صلوات نذر کن که نری واقن حاجت میده

عزیزم این تعداد تو ی روز باید بفرستیم؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
وقتی چاره ای نیست برو ولی به بچت بگو مدامم بازی و سر صدا کنه اونموقه مادرش خودص میگه برین اخه شوهرت ...

اره هروقت میرم هی به پسرم گیر میده. ماخودمون مبل نداریم میریم اونجا هی دوس داره رو مبل بشینه حتی اونجا خوراکی بخوره اما مادرشوهرم هی غر میزنه کثیف میشه یا یذره شیطونی میکنه داد میزنه

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
منم الان ۱۰ ساله بالای خونه مادر شوهرم زندگی میکنم زندگی برام کوفت شده

بخدا اگه واحد جدا بود میرفتم اما تو یخونه مصیبته

وای تو عین منی منم دقیقا عین شرایط توم دو هفته خونه بابامم

منم میتریم اونجا دعوامون بشه و کارمون به طلاق بکشه. از طلاق نمیترسم چون شوهرم اخلاق نداره از دوری پسرم میترسم

زندگی رو آسون بگیر عزیزم این روزام میگذره ایشالا یه خونه خوشگل میگیرن

منکه دارم میرم ازخدا میخوام خودش کمکم کنه فقط بتونم تحمل کنم

خودشم پاداش صبرمو بده

عزیزم این تعداد تو ی روز باید بفرستیم؟

نه عزیزم ما چند وقت قبل یه خانمی همین تعداد صلواتو بین ۴۰نفر تقسیم کردن تو یه تاپیکی بمنم گفتن ۳۱۰۰تا صلوات بفرستیم اونجا هنوز ۱۰.۱۱روز مونده بود به ولادت حضرت معصومه من فرستادم خداروشکر حاجتمو گرفتم تا قبل ولادتشون حتی 🙂

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸