2777
2789
عنوان

باید برم خونه مادرشوهرم زندگی کنم توی یه خونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 98 پست
نه عزیزم تا هر چقدر که تموم کردی ولی بهتره ۳ ۴ ماهه تموم کنی

مرسی عزیزم

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
اره هروقت میرم هی به پسرم گیر میده. ماخودمون مبل نداریم میریم اونجا هی دوس داره رو مبل بشینه حتی اون ...

اوه اوه معلومه وسواسه به پسرت بگو خونشو بترکونهههه😂مادر شوهرت اگ حرفی زد بگو پدرش گفته بیاید اینجا وگر ن من نمیخاستم مزاحم بشم دیگه باید ازین در وارد بشی😂🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این تعداد تو ی روز باید بفرستیم؟

نه عزیزم زمانش مهم نیس کی تموم شه . فقط باید هروز باشه مثلا روزی ۱۰۰ تا یا ۱۰۰۰تا قطعش نکنیم

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
اوه اوه معلومه وسواسه به پسرت بگو خونشو بترکونهههه😂مادر شوهرت اگ حرفی زد بگو پدرش گفته بیاید اینجا ...

اصلا خودش میدونه چنددوز پیشم فهمید من با شوهرم دعوا کردم سر این قضیه زنگ زد گفت مگه من ازرائیلم نمیای گفتم چه ربطی داره هرکی خونه خودش راحته

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
وام بگیرید

وام مستاجری رو هم نتونستیم بگیرم سه تا ضامن خواستن

میگفتی اماده باش که دارم میام ور دلت🗿🤌

نه بابا میترسم

شوهرم اخلاق نداره جلو اونا هرجی از دهنش درمیاد بهم میگه

اونام خیالشون راحته پسرشون حتی بخاطر اونا توروی منم وایمیسته

سلام نرو تو اتاقشون خط قرمز وحریم داشته باش وقتی مشکل مالی دارید چاره ای نیست سالهاست عروس اولی ما ...

منم الان چندتا خیابون فاصله دارم اما کم میرم و میام میگم دوری ودوستی اما اینکه هردیقه بخوابم پیش هم باشیمو هموببینیم خیلی سخته خیلی

خداخودش به داد منو پسرم برسه

منم الان چندتا خیابون فاصله دارم اما کم میرم و میام میگم دوری ودوستی اما اینکه هردیقه بخوابم پیش هم ...

اسی دیگه اینقد حساس نباش همش پیش خودت میگی اونجا بده چی و فلان از کجامعلوم شاید تو و مادرشوهرت اینقد خوب بودین باهم شوهرتم کم کم ادم شد اونجا، من ۱۳ساله ازدواج کردم ۶سال تو یه اتاق مادرشوهرم زندگی کردم الانم تو حیاطشون خونه ساختیم در اصل هر دیقه همدیگه رو میبینیم بعداز ظهرا تا غروب تو حیاط میشینیم روزگارمیگذره  چکار میشه کرد آدم باید یکم آستانه تحملش رو ببره بالا،شما همینو ملکه ذهنت کردی ک زندگی با مادرشوهر بده دنیارو چ دیدی ممکنه همچی زندگیت رو ب راه شد اونجا دیگه خودت نخوای جدابشی ازشون 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

مهستی میدونم پسرتو دوست داری، اما خودتو نجات بده واسه پسرتم خدا بزرگه. همین پسرت ان شالله بزرگ میشه زن میگیره، پیش زنش اجازه نداره ی دست رو سرت بکشه یا ی هدیه برات بخره. جدا شو و ی شوهر باوفا پیدا کن و زندگیتو از سر شروع کن . الهی خوشبخت بشی.

عزیزم مگه شوهرت نگفت که جدا شین قرار بود بری خونه پدرت بعدش چطور اشتی کردید و قرار شد بری خونه پدرشو ...

آشتی نکردیم بهم گفت اثاثتو جمع کن حالا که نمیخوای بیای خونه مادرم خودت و وسیله ها برین خونه مادرت رفتی پسرمم نمیبری

باهاش دیگه حرف نمیزنم