2777
2789

منم دوساله دارم تحقیق مکنم 

دکتر نظری کارش عالیه ولی استخونی و انحراف رو نمیتونه خیلی عالی دربیاره خودشم اولش میگه دختر دایی من ۴۰ میلیون داد الان انحراف داره

من دکتر میلاد امامی رو پیدا کردم کاراش عالیه حتی یه نفر هم راجبش بد نمیگه برو پیجش ببین پول جم مکنم برم

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی گرون میگره معنیش این میس ک خوبه خیر بیمارستان هم تأثیر داره دختر دایی من ۱۵ تومن فقط ب بیمارستان داده خصوصی و فلان غذای خارجی 

دکتر امامی ۱۵ خودش تو بیمارستان سینا عمل مکنه همه میگن ارزون میگره ساید کارش بده خیر دکتر خودش ۱۵ میلیون میگره بیمارستان سیناهم مونده ب بیمه 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
منم دوساله دارم تحقیق مکنم  دکتر نظری کارش عالیه ولی استخونی و انحراف رو نمیتونه خیلی عالی درب ...

میلاد امامی اصلن نشنیدم منم دوامی رو دیدم کاراشو 

دوتا از دوستام عمل کرده خوب بود ولی عالی نبود

منم دوساله دارم تحقیق مکنم  دکتر نظری کارش عالیه ولی استخونی و انحراف رو نمیتونه خیلی عالی درب ...

سلام عزیزم شما برا عمل پیش امامی رفتین؟ 

آرامشتو معامله نکن، بدون اون هیچ ثروتی وجود نداره...🍂🍁
نظری ۴۰ با هزینه بیمارستان امامی ۱۵ بدون هزینه بیمارستان

دکتر امامی تعریفش رو شنیدم ولی دکتر نظری بینی برادرم رو عمل کرده استخوانی بود از بیرون بینی انحراف داره،و بینی های گوشتی رو بلد نیست عمل کنه