2777
2789
عنوان

بنظرتون کارِ بدیه....

160 بازدید | 35 پست

سلام برای کمک به مادرم میخوام اگرکسی خواست قرآن بخونم بعدش پولش رو بدم به مادرم،چون شوهرم راضی به اینکه به مادرم پول بدم نیست،نمیدونم چرا.....بخدا مادرم آدمِ خوبیه،برادرم که تهرانِ و اصلا مادرم‌رو به کل فراموش کرده،واینکه وقتی ۸ سالم بود پدرمو رو از دست دادم بخدا نمیدونم چیکار کنم فقط میخوام به مادرم کمکی کرده باشم اون منتظرِ منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه فکر مادرتی معلومه فرزند صالحی هستی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
میدونم که چشمش به گوشبشه تا زنگ بزنم بهش ولی به چه رویی

ازش احوال بگیر اونجوری بیشتر نگران و ناراحت میشه

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍