2777
2789
عنوان

سوال در مورد هتل های دبی

747 بازدید | 11 پست
سلام دوستان.ماه آینده قراره بریم دبی. میشه چند تا هتل خوب در حد ۴ ستاره تاپ که به مراکز خرید نزدیک باشه بهم معرفی کنید. تو منطقه دیره ترجیحا. اگر کسی تجربه ای از هتل سامور و سیتی سیزنز هم داره ممنون میشم در اختیار بزاره
اگه میخای جای خوب و شیکی بمونی حتما برو هتل آپارتمان سامور.خیلی تمیزو شیکه.اتاقاش یه سوئیت کاملن که همه امکانات رو دارن.استخر روباز و ایوان مخصوصه حمام آفتاب و اینا داره.کارکناش هم به چندزبان صحبت میکنن و خیلیم خوش برخورد هستن.
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییتون. و اما دو تا سوال دیگه تور ابوظبی رو استفاده کردین آیا؟ اگر استفاده کردین توصیه می کنید یا نه؟ رستوران ایرانی آبشار چطور؟ خوب بوده آیا؟ رنج قیمتش رو هم اگر به خاطر دارید ممنون می شم.