2777
2789
عنوان

هرکی واسم دعاکنه ی شارژ پنج تومنی واسش میفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات میخونم قبولم شدی نوش جونت شارژم نمیخوام

سلام عزیزم قبول شدم سه روز پیش جوابش اومد بهت در خواست میدم قبول کن

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
شارژ نمیخام ولی از ته دل برات دعا کردم گل دختر

سلام عزیزم قبول شدم 

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
قبل رفتن به آزمون تگم کن تا با ذکر صلوات و سوره واقعه همراهیت کنم . اون مبلغ شارژ هم بعد امتحان بستن ...

عزیزم قبول شدم خداروشکر

ازمون دو ماه پیش بود 

سه روز پیش جوابش اومد

به شهید سید رضا حسینی توسل کن براش صلوات بفرس ایشون مستجاب‌الدعوه هستن موفق باشی 

قبول شدم خوشگلم ممنونم از راهنماییت

دعا کردم ولی شارژ نمیخوام که بدونی برا شارژ دعا نکردم و برا خودت دعا کردم

قبول شدم عزیز دلم ولی درخواست دادم قبول کن بفرستم

عزیزم ازمون داری دعا نمیخواد  اول تلاش وپشتکار خودت  دوم سرجلسه پول صدقه میکنی برای سلام ...

سلام عزیزم گفتی قبول شدی خبر بده

با رتبه عالی قبول شدم