2777
2789

بچه ها من جمعه ازمون دارم اگه قبول شم هرکی واسم قران خونده باشه بهم بگه واسش شارژ میفرستم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

عزیزم ازمون داری دعا نمیخواد 

اول تلاش وپشتکار خودت 

دوم سرجلسه پول صدقه میکنی برای سلامتی امام زمان

وذکر وکان الله عله کل شی مقتدرا(ایه از سوره کهفه) 

وباتوکل به خدا انشالله قبولی بعد ازمون خبرم بده 

)مجربه این )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازمون داری دعا نمیخواد  اول تلاش وپشتکار خودت  دوم سرجلسه پول صدقه میکنی برای سلام ...

اونقد خوندم که دیگه زده شدم 

واسم دعا کن خیلی آزمون مهمیه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
انشالله قبول میشی من براتون ۱۰ تا ایت الکرسی میخونم 

خدا به دل مهربونت خوشبختی و ارامش عطا کنه 

جواب ازمونم اومد حتما بهت خبر میدم

دقیقا عین اون شخص حاجت روا شده هستی باور کن خدا تلاشتو بدون ثمر نمیذاره به حرف هایی که گفتم عمل کن و ...

چشم حتما بهت خبر میدم

ش نمی‌خوام ‌ولی‌برات ‌دعا‌میکنم  ان شاالله  همون چیزی بشه ک‌برات خیر دین‌ودنیات باشع❤️❤️❤️

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕