2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

202 بازدید | 7 پست

خانما من ۲۳هفتمه ولی همچنان گرفتگی بینی دارم انگار همیشه سرما خوردم جوری ک خواب برام سخت شده به نظرتون طبیعیه؟شمام مث منین ایا؟☹️

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهمه...دو هفته بود اینطوری بودم تازه از دیروز کمی بهتر شدم.تونت خوندم ممکنه حتی تا اخر بارداری ادامه داشته باشه البته اگ بخاطر بارداری باشه..منم بینیم کیپ میشد و با دهانم نفس میکشیدم شبا پامیشدم اب میخوردم هی چون گلوم خشک میشد..دیشبم از سرفه داشتم میمردم😑یه کم تحمل کن اگ خوب نشدی برو دکتر یا اگ دستگاه بخور داری استفاده کن زیاد بخور بده 

من هرچی بگی سرم اومد 

الان ۳۵ هفتمه نزدیک ۲ ماهه عین حالت سرماخوردگی گرفتگی بینی آبریزش شدید اشک چشم کیپ شدن گوش نخوابیدن شب یعنی مردم تازه یه حالت جرقه هم میدیدم رفتم دکتر گفت چون فشارت بالا بوده جرقه ها رو می‌دیدی 

هی خدا 

من شش ماهمه...دو هفته بود اینطوری بودم تازه از دیروز کمی بهتر شدم.تونت خوندم ممکنه حتی تا اخر باردار ...

باش مرسی قشنگم😘

من هرچی بگی سرم اومد  الان ۳۵ هفتمه نزدیک ۲ ماهه عین حالت سرماخوردگی گرفتگی بینی آبریزش شدید ا ...

جز جرقه همه علائمو دارم☹️مرسی ازت❤️