2777
2789

خانها دخترم امتحان زیستشو خراب کرده حالش خیلی بده چکار کنم آروم بشه دهمه خودشم

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضرر نداره ببخشید کلی بالا آورد دستاش هم بی حس شده بود خدایا چکار کنم دکترم نمیاد 😭😭

آرامبخشه و برا تپش قلبم خوبه حالا از داروخانه باز بپرس

ولی بهش بگو انقد سخت نگیر مگه حالا این نمره ها بچکارت میاد تو زندگی

قرص رو باید دکتر بده، خودسر که نمیشه به بچه قرص اعصاب بدی! 

کاش انقدر درس رو برای بچه ها مسئله مرگ و زندگی نکنید 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
قرص رو باید دکتر بده، خودسر که نمیشه به بچه قرص اعصاب بدی!  کاش انقدر درس رو برای بچه ها مسئله ...

به قران من اصلا برام مهم نیست فقط راهکاربدین

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

بهش بگو تاسال ۴۰۵ که قراره کنکور بده این ماجرای تاثیرقطعی معدل برداشته شده و اصلا نمره مهم نیست و انقدر خودش رو اذیت نکنه خواهشا این رو از منی که بخاطر کنکور هزارمدل مریضی گرفتم بپذیرید، بجای ارامبخش خودتون ارومش کنید و بگید قرار نیست هیج اتفاقی بیفته توتلاشت رو کردی، باور کنید ده سال دیگه اصلا یادش نمیاد نمره زیست دهمش چند شد

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده