2777
2789

خب ادم نگران میشه

من این هفته رفتم سونوگرافی خداروشکر خوب بود همه چی

از دیروز خیلی کم تکون میخوره امروز حتی بعد ناهار هم تکون نخورد

دلمم نمیخواد هر دقیقه برم سونو

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

برا منم امروز خیلی کم تکون خورد اعصابم خورده نمدونم چیکار کنم ،

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی بزرگتر میشه جاش تنگ تر میشه . از طرفی بستگی ب غذاهایی هم میخوری داره مثلا شیرینی باعث تکون خوردن بیشتر میشه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

برا منم امروز خیلی کم تکون خورد اعصابم خورده نمدونم چیکار کنم ،

چند هفتته؟

دقیقا ۲ روزه عصاب منم خراب کرده اخه قبلش خیلی خوب تکون میخورد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
هر چی بزرگتر میشه جاش تنگ تر میشه . از طرفی بستگی ب غذاهایی هم میخوری داره مثلا شیرینی باعث تکون خور ...

اتفاقا ۲ روزه شبرینیجات کم میخورم بستنیم تموم شده😐

چندهفته ای؟

۲۶ هفته

منم اینجوری بودم از دکترم پرسیدم گف طبیعیه اونم استراحت میکنه خب

اخه این بچه چرا الان ۲ روزه ثابته فقط گاهی یه دست و پا میزنه

من یک شنبه سونوگرافی بودم داپلر هم حتی دادم خونرسانیشم گفت خیلی خوبه وزنشم خوب بود پس چیشده یعنی

۲۶ هفته

تاهفته۲۸ اینشکلی تکون خوردن عادیه موردنداره ولی بعدش بایدحرکاتشودرنظربگیری

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چند هفتته؟ دقیقا ۲ روزه عصاب منم خراب کرده اخه قبلش خیلی خوب تکون میخورد

دیگ اخراشه ۳۷

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
هر چیز نگران کننده ای بی تفاوت رد نشو 

اخه الان چیکار کنم

یک شنبه سونوگرافی بودم داپلر هم دادم پاشم دوباره برم؟

دکترمم دعوام میکنه میگه خودتو بد عادت دادی هی سونوگرافی میدی

اخه این بچه چرا الان ۲ روزه ثابته فقط گاهی یه دست و پا میزنه من یک شنبه سونوگرافی بودم داپلر هم حتی ...

برا من شده چهارروزم تکون نخوره ببین به چیا واکنش نشون میده همونو انجام بده مثلا من گشنع باشم تکون میخوره شدید نگران نباش ایشالا چیزی نیس

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
دیگ اخراشه ۳۷

خداروشکر دیگه اخرشه

دیگه جای بچه هم‌تنگه الان اینم در نظر بگیر