2777
2789

خانوما ما قبلا باهم دوست بودیم الانم عقدیم هنوز عروسی نکردیم.. تو دوران دوستی واقا مشکلی با تفاوتامون نداشتم و جفتمون باهم کنار اومدیم

ولی الان یه سری تفاوتامون واقا عذاب شده واسم با اینکه خیلی خیلی دوسش دارم ولی نمیدونم چن سال دیگ با این تفاوتا چی میشه بینمون

من یه ادم درونگراعم عاشق تنهایی و حتی یه وقتایی دوس دارم سفرامو تنهایی برم

یه ادم فوق جدی و منطقی  هستم تو زندگیم و نظم و انضباط واسم خیلی مهمه 

حالا نامزدم یه ادم شوخ بیخیاله و فوق برونگرا

یه وقتایی بش میگم میخوام تنها باشم درک نمیکنه

دائما هی میخواد بچسبه ب من و بیست و چهار ساعته وقتیم پیش هم نیستیم میخواد زنگ بزنه

تو شرایط بحرانی ک من دارم از استرس دق میکنم اون بیخیال یه جا لم داده شوخی میکنه 😐

من ادمی نیستم محبتمو خیلی ب زبون بیارم ولی اون دائم هم خودش میگه هم دوس داره من بگم

دوس داشتم کمی جدی تر می بود

حق طلاق با منه بچه ها

نظر شما چیه ؟ ایندمون میتونه خوب باشه ؟ عروسیم داره هی نزدیک و نزدیک تر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم میتونی رو خودت کار کنی یکم ازین حالتا در بیای  این همه حساسیت خوب نیس خودت اذیت میشی اون ...

من از نوجوونیم اینطوریم 

خیلی سعی کردم از این حالت در بیارم ولی نمیشه

فکر نکنم  مگه اینکه تلاش کنین همو درک کنبن  برین مشاوره  قشنگ ضد همین

تفاوتامونو نمیخواد قبول کنه

میگه من با همین تفاوتات دوست دارم چون برام خاصی و فلان اصن مث من براش مهم نیس 😐

میدونیدچرا؟؟؟چون اون موقع احساس برعقل حاکم بودزیریه سقف نرفته بودیدوشناختتون درحدگذرابوده دائم کنارهم نبودین..ولی هرزن ومردی برن زیریه سقف تازه میفهمن چققققدرباهم تفاوت دارن..متاسفانه ازدواجایی که بادوستی هست بیشترش به اختلافات بزرگ ونهایت شکاکیت وویاخیانت ودرنتیجه به طلاق منجرمیشه..البته ان شاءالله شماخوشبخت باشیدوومیتونیدازطریق مشاوره قبل ازدواج ومدیریت صحیح رفتارااین اختلافاتو مدیریت کنید..ازمشاوره حتماکمک بگیرید...

وای بیچاره میشین.البته اون بیشتر.چون یه جایی به بعد خسته میشه میکشه کنار که برا شما خیلی هم لذت بخشه ...

همین الانش ک حق طلاقو داد ب من کلی بعدش جنگ و دعوا داشتیم ک میگف تا تقی ب توقی بخوره میخوای بذاری بری و فلان

نمیدونم اگ این موضوعو مطرح کنم چی میشه دیگ.‌.. مشکل اینجاس از تمام وجودم عاشقشم ولی ب ایندمون ک فک میکنم واسم نامعلومه واقا

نمیدونم عزیزم منم یه آدم درونگرام و احساساتمم مثل شما بروز نمیدم ولی نامزدم برونگراس آدم احساسی نیس ولی بروز میده منم جدی تر و منطقی ترم برعکس اون بیخیاله الان ی ساله عقدیم ولی برنامه عروسیمون هنوز مشخص نیس من استرس دارم اون بیخیاله😔

من از نوجوونیم اینطوریم  خیلی سعی کردم از این حالت در بیارم ولی نمیشه

منم اینجوری بودم ولی شوهرم خیلی کمکم کرد حس می کنم یکم دارم نفس می کشم 

از بس حساس ومنضبط بودم 

اون سخت نمیگرفت استرس انچنانی نداشت وراحتتر مشکلاتو حل می کرد 

مثل اون نشدم ولی خیلییی خوب شدم از لحظه هام بیشتر لذت میبرم 

اینو بدون الان چون شوهرت برونگراست وابراز احساسات می کنه وهمش کنارته قدرشو نمیدونی ولی اگر یکی مثل خودت بشه شوهرت که هیچیو بروز نده وزنگ نزنه زیاد بره تو خودش و….واقعا برای زن تحملش سخته 

هنوز با مشکلات زندگی روبرو نشدی بفهمی چقدر به ارامش گرفتن از شوهرت موقعایی که تو شرایط سختین نیاز داری حتی به حرف