2777
2789
عنوان

اونایی که ارز یارانه دولتی خریدن...

209 بازدید | 17 پست

بچه ها کی تازگیا ارز یارانه دولتی خریدن(۲۱۰۰)دلار؟

شما هم ۴ میلیون کارمزد واریز کردین به بانک؟

۲۰۰ دلار شماهم باوکه شد تا ۶ ماه؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم ۴ میلیون دادین به بانک؟ من از این موردش اطلاع نداشتم  سودی نمی مونه که اینجوری برا آدم

۶،۷ تومن الان می مونه و ۶ ماه دیگه هم بقیه اش میدن

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

۲۰۰ دلارم بلوکه میکنه؟ بد نگذره بهش؟ مابه تفاوت سودش چقد درمیاد اینجوری؟!

والا دقیقشو حساب کتاب نکردم نمی دونم، چون هنوز نگرفتم کامل، تازه می خوام بام بنویسم 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

منم هفته آینده میخواستم برم بگیرم  ولی نمیدونستم ۲۰۰ دلار بلوکه میشه و دولت همون لحظه تقریبا ۵ ...

سلام قشنگم من متوجه نشدم ارز دولتی به کیا میدن 

1 کسایی میخوان برن خارج از ایران ؟

2 بع ارای هر فرد 2000 دلار میدن

سلام قشنگم من متوجه نشدم ارز دولتی به کیا میدن  1 کسایی میخوان برن خارج از ایران ؟ 2 بع ارای ...

نه به همه افراد سالی یک بار ۲۱۰۰ دلار تعلق میگیره ۱۰۰ دلارش تا ۶ ماه بلوکه میشه مابقی رو میتونید بقیمت ارز دولتی بخرین و ۸ تومن گرونتر بفروشین

من شنیدم باید 90 میلیون بدی واینو بهمون بدن  یا فقط کارت ملی باید ببریم 2000 دلار و میدن ...

میری بانک ملی حساب ارزی باز میکنی کدشو از بانک میگیری میبری صرافی اونجا ۹۰ میلیون میدی ۲۱۰۰ دلار میره تو حساب ارزیت 

۵ روز کاری بعد میری بانک ۴ میلیون و۳۰۰ واریز میکنی ۲۰۰۰ دلار تحویل میگیری 

خواستی نگهش میداری 

خواستی میفروشی 

۶ ماه بعدشم میری اون ۱۰۰ دلارتو میگیری از بانک