2777
2789
عنوان

#خواستگار

439 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

با یه پسری ۴ سال دوست بودم بعد دیروز اومدن خواستگاریم و سر مهریه اونا میگفتن ۱۱۴ تا و ما میگفتیم ۵۰۰ .

خانوادم در جریان نبودن ما دوستیم از اون ورم اونا روم فشار اوردن هرچی مونا بگه منم همش میگفتم هرچی بابام بگه چون اگه حرفی میزرم بابام دعوام میکرد .با کلی چونه کلی اصرار کردیمش ۴۰۰ تا ولی باز کنار نیومدن و رفتن ولی ...

وقتی دوست پسرم زنگ زد گفت چه بابای گیری داری یه کلام درصورتی که بابای من ۱۰۰ تا کم کرد ولی بابای اون رو همون ۱۱۴ تا مونده بود یکم بحثمون شد قرار بود اگه نشد باهم کات نکنیم 

فرداش دیدم بیوش که اسم من بود برداشته قاطی کردم گفتم این بود قرارمون گفت وقتی نمیشه و کات کردیم حالم اصلا خوب نیس 

خداروشکر ک از اون ادم سمی جدا شدی مگ اومده خرید 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ک از اون ادم سمی جدا شدی مگ اومده خرید 

اره از ساعت ۸ تا ۱۰ شب نشسته بودن بجز مهریم حرف نمیزدن و از این قضیه خیلی ناراحت شدم انگار اومده بودن پفک بخرن 

۴۰۰تا برای الان خیلی زیاده بنظر من همون ۱۱۴تا خوب بود کم هم نبود ک کوتاه نیومدین

اره میدونم من چون دوسش داشتم گفتم قبول کنید مابقی رو میبخشم ولی حالیشون نبود 

اره از ساعت ۸ تا ۱۰ شب نشسته بودن بجز مهریم حرف نمیزدن و از این قضیه خیلی ناراحت شدم انگار اومده بود ...

غمت نباشه یکی بهتر...(آدم تر😂)🥲❤

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اسی ناراحت نشو ولی همون 114تاهم خیلیه الان

ناراحت نمیشم حق دارن ولی یکم کوتاه میومدن من که قصد گرفتن نداشتم در ضمن بابام گفتم واسه دوتا دخترام ۵۰۰ نمیخام فرق بزارم ولی جهیزیه اونا برای اقا داماد ۵ تا تیکه بوده شما سه تا بدین بابام داشت همه جوره راه میومد

ناراحت نمیشم حق دارن ولی یکم کوتاه میومدن من که قصد گرفتن نداشتم در ضمن بابام گفتم واسه دوتا دخترام ...

پسره بهم باید کوتاه میومد

حالا یکم دلش پره 

بهش زنگ زدی؟

حضوری همو دیدین؟

بنظرم پیامی همه چی بدتر میشه بهش پیام نده

ارزش نداره شما كه آوردين پايين بايد قبول ميكردن

۴۰۰ تا همچینم پایین نیست، میشه تقریباً ۱۲ میلیارد تومن ، خانواده ای که میبینه توانایی پرداخت چنین مهریه ای رو نداره خوب عادیه که قبول نکنه

وقتی مادرم فوت کرد خیلی وابسته این شخص شدم یکم برام سخته 

خدا رحمتش کنه عزیزم❤ فدا سرت تو قوی تر از این حرفایی

۴۰۰ تا همچینم پایین نیست، میشه تقریباً ۱۲ میلیارد تومن ، خانواده ای که میبینه توانایی پرداخت چنین مه ...

کسی که نداشته باشه ۱۱۴ رو نداره ۴۰۰نداره فقط گیر الکیه مگه من میخواستم بگیرم گفتم ازدواج کردیم می‌بخشم