2777
2789
عنوان

وای بچه ها کمک ! مدفوع خونی

1366 بازدید | 44 پست

وای دارم از استرس میمیرم یعنی ...رفتم دسشویی گلاب به روتون دیدم یبوست شدید دارم به همراه مدفوع خونی    خیلی استرس دارم علتش چی میتونه باشه کمکم کنید

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون اگر رنگش روشن بود ممکنه از بواسیر باشه ولی اگر تیره باشه از روده هست اگر دوباره اتفاق افتاد به پزشک مراجعه نکنید اگر اتفاق نیفتاد احتمالا برای فشار وارده به دیواره روده و مقعد بوده

شاید بخاطر یبوست بوده ولی حتما دکتر برو عزیزم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

منم تو یبوست شدید سقطم کردم درد شدید رحمم دارم الان قرص سنا خوردم و شیاف دیکنو فناک 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍