2777
2789

من هر دوتا آزمون رو دادم ..... 

به طور کل همه ی آزمونا خوبن !! چون قراره که آزمایشی باشه و تو متوجه بشی که در چه سطحی هستی و در نتیجه تو باید ببینی کدوم با شرایط تو بیشتر جور هست و میتونی باهاش کنار بیای 

گیلی گیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون قلم چی خب سوالاش سطح بالا و چالشی هستن مخصوصا داخل ریاضی و خب دانش آموزی که از لحاظ درسی خیلی ضعیف باشه بهش پیشنهاد نمیشه چون ترازم دیر افزایش پیدا میکنه و امکان داره داخل روحیش تاثیر بزاره ...‌‌

اما اگه دانش آموزی با سطح متوسط باشی میتونی شروع کنی و پله پله ترازت رو افزایش بدی 

گیلی گیلی

در نهایت 

اگر که تراز و رتبه برات مهمه و دوست داری بدونی که در کشور داخل چه سطحی هستی 

قلم چی رو ثبت نام کن که این مورد دستت بیاد (همجا تقلب هست اینکه میگن تراز قلم چی واقعی نیست الکیه چون گزینه دو هم تقلب داره )

در کنارش هم آزمونای دیگه رو دانلود کن و به صورت تست آموزشی بزن 

یا برای خودت تایم بگیر و آزمون بده 

بعدم دوست داشتی درصد گیری کن 

ترازم که از قلم چی میفهمی 

من خودم امسال قلم چی و ماز و سنجش و گاج و گزینه و اینارو همش رو حل کردم

گیلی گیلی

و راستی قلم چی هزینشم بالا تره و اینکه امتحاناش هر دو هفته یکباره اما گزینه دو فاصله ی بین امتحانا بیشتره یعنی با برنامه ی امتحانا باید پیش بری ...

خلاصه که ببین کدوم برای شرایطت بهتره همونو ثبت نام کن (اگه تراز میخوای اگرم برات مهم نیست که اصلا هیچی) بقییه رم خودت بده

گیلی گیلی