حموم باید بزور بفرستم. موهاشم بلنه اصلا شونه نمیکنه. تو پله ها پای لخت میره. دست و صورتش صبح بیدار میشه میشوره. فقط تنها کار مثبتی که انجام میده وقتی از دسشویی میاد دستاشو میشوره. از طرفی خیلی لجباز شده هرچی بهش میگم بیشتر باهام لج میکنه. اصلا هیچی به حرفم گوش نمیکنه دیوونه شدم بخدا الان سرم داره میترکه از عصبانیت
منپسر همسرم ۱۲ سالشه با دستمال دماغش و پاک میکنه میندازه زمین انگشت میکنه دماغش میماله همه جا مدام دستش به اونجاشه دستشویی میره دستشویی رو کثیف میکنه با بطری آب میخوره هر چی میخوره آشغالش و میندازه زمین همه چیو خراب میکنه حس خستگی دارم
منپسر همسرم ۱۲ سالشه با دستمال دماغش و پاک میکنه میندازه زمین انگشت میکنه دماغش میماله همه جا مدام ...
بهش یاد بده حداقل اگه جایی رفت دستشویی،تمیز کنه و بیاد بیرون که آبروی تو نره
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
استارتر عزیز میتونی از سایت بامانا کمک بگیری خیلی بهت کمک میکنه تیم حرفه ای مشاور داره کار یه مشاور رو برات انجام میدن و به صرفه و به درد بخور تره برای مامانایی که وقت یا هزینه مشاور ندارن عالیه هرسوالی ام داشته باشی فوری جواب سوالتو میگیری