2777
2789
عنوان

دخترم اصلا بهداشت رعایت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل موهاشو کوتاه کن.موی بلند و شونه نشده شلخته به نظر میرسه

آره بخدا آبروم میره فقط وقتی میخایم بریم جایی دیگه بزور براش شونه میکنم اونم با دعوا و لجبازی میگه حداقل آبروم نره اینقدر دردش میگیره میگه از این به بعد هر روز شونه میکنم اینقدر درد نکشم ولی فقط برای چند روزه وقتی هم بهش میگم موهاتو کوتاه کن یک کولی بازی درمیاره نمیخام بیشتر باهاش لج کنم

نمی‌تونید براش جایزه تعیین کنید

البته‌ نه اینکه بد عادت شه 

شاید چون موهاش بلنده حوصلش نمیشه شونه بزنه 

یا موهاش رو کوتاه کنید یا خودتون روزانه چند دیقه وقت بذارید شونه کنید براش

بنظرم سنش بالاتر بره دور و بریاش رو میبینه خودش کم کم شروع میکنه به خودش برسه 

باآبا بره راهنمایی خوب میشه به خدا  منم یه پلشتی بودم  البته الآنم هستم ولی عرف رو رعایت ...

منم فقط عرف رو رعایت میکنم وگرنه اتاق شخصیم دوتا گاو بیاری نمیفهمن طویلشون عوض شده😂انقدر مامانم حرص میخوره

10 ساله ش چند روز دیگه میره تو یازده سال میخاست براش تولد بگیرم از چند ماه پیش بهش گفتم اگه بحرفم گو ...

سخت نگیر همشون همینن. ما چند تا دختر بچه تو همین رده های سنی داریم هر کدوم سر یه چیزی لجبازن. این مورد شما هم داشتن.نمی دونم چرا با حموم و شونه دشمنن  

از بس همش بهش گفتی لج باز شده  کاری نداشته باش بهش

اگه کاری نداشته باشم که زندگیم میشه کثافت چند روز کاریش ندارم ببینم چکار میکنه ولی اصلا انگار نه انگار اگه دو هفته هم دست به اتاقش نزنم حتی رختخوابش جمع نمیکنه 

وسواسی بار نیار بچه رو. همون بهداشت عمومی رو رعایت کنه کافیه. موهاشم خودت بشین روزی یک ربع وقت بذار ...

من راضیم همین بهداشت اولیه رو رعایت کنه اما همونم اصلا رعایت نمیکنه بخدا هفته ای یکبار بزور نمیفرستمش حموم بزور موهاشو شونه میکنم بزور میگم مسواک بزن اینا دیگه اولیه هاست بهش با زبون خوش میگم فایده نداره با دعوا میگم فایده نداره اصلا کم اوذدم

من راضیم همین بهداشت اولیه رو رعایت کنه اما همونم اصلا رعایت نمیکنه بخدا هفته ای یکبار بزور نمیفرستم ...

میفهممت. براش جایزه بذار. ببین چی خیلی دوست داره بگو اگه رعایت کنه جایزه میگیره. ولی اگه نکرد دعوا نکن و فشار نیار بهش و سرکوفت نزن. یا مثلا بگو اگه یه هفته دو روز یه بار بیای بریم حموم و مرتب باشی اخر هفته میریم شهربازی 

نمی‌تونید براش جایزه تعیین کنید البته‌ نه اینکه بد عادت شه  شاید چون موهاش بلنده حوصلش نمیشه ...

میگم تشویقش کردم از چند ماه قبل بهش گفتم اگه مثلا این اخلاقتو تغییر بدی برات تولد میگیرم با اینکه خیلی تول دوست داره اصلا انگار نه انگار الان این ماه تولدشو داره برا خودش برنامه ریزی هم میکنه به باباش میگه برام باغ بگیر