2777
2789
سن هامون هم زیاد نیست توکل به خدا ما فامیل داشتیم ۴۰ سالگی بچه دار شد ۴۴ سالگی هم داشتیم

شما چند سالته؟ 

دیگه فقط به خدا توکل کردم

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا
عزیزم مشکل چی بود حالا؟  الان بچه دار نشدین دیگع؟

چرا دارم یه دختر سه ساله

خدا قسمت شماهم کنه انشالله

مشکل از خونم بود لخته میشد به جنین نمی‌رسید 

مجبور شدم نه ماه حاملگی هرروز آمپول بزنم تا بچه بتونه رشد کنه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک کلا ترسیدم ماه اول برم اقدام افتادم دنبال آزمایش ها قبل بارداری 

اگه سقط مکرر هستی که کار درستی انجام دادی

مشکل و پیدا کن بعد

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

باسلام و درود

خانم عذر میخوام بنده توی یه تاپیک خوندم شما به بقیه فرمودید که میتونید به بعضی از مسائل حسی داشته باشید.اگر این طوره بنده چند ماه پیش از خانمی خواستگاری کردم اما با اینکه شرایطم خوب بود نمیدونم چرا خوب پیش نرفت خواستم حس شما رو به این قضیه بدونم.

باسلام و درود خانم عذر میخوام بنده توی یه تاپیک خوندم شما به بقیه فرمودید که میتونید به بعضی از مسا ...

سلام . فقط یه حسه 

و مطمئن نیستم درسته یا نه .. 

فکر نکنم به ایشون برسید یا اگه برسید در دراز مدته

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا
فک کنم از منم همینجور بوده ..  کار خداست . ان شالله دوتامون بچه دار شیم و هیچ مشکلی نباشه

عزیزم میشه عکس سقطتو بذاری؟منم فک کنم سقط کردم..ولی مشکوک ب بارداری بودم...چون تست و بتا ندادم..فقط بغد۴هفته پ نشدن..با درد ی چیزی دفع کردم اقدام بودم.

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆