2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم

105 بازدید | 13 پست

من کلا آدم استرسی هستم و الان باید برم امتحان ترم زبان بدم ترو خدا واسم دعا کنید (البته من تا الان نمره پایین ۲۰ نگرفتم حتی ۲۵ صدم )لطفا اگه میشه برام دعا کنید هم از استرسم کم بشه هم امتحانم رو خوب بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براتون صلوات فرستادم 

ان شالله عالی بدید امتحانو .. 

برای دخترای منم دعا کنید 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
چون سراسری هست البته استات گیلان

امروز خواهر منم امتحان زبان داره 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

عزیزم من تا آخرین سال دبیرستان همیشه بیست بودم دانشگاه رو هم همیشه شاگرد اول بودم ولی میخوام بهت بگم هیچ کدوم از نمرات بالایی‌که گرفتم به استرسایی که کشیدم نمی ارزید 

به نظرم تو این کارو نکن و به خودت آسون تر بگیر

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیزم من تا آخرین سال دبیرستان همیشه بیست بودم دانشگاه رو هم همیشه شاگرد اول بودم ولی میخوام بهت بگم ...

دقیقا همه همین رو میگن هم دبیرا و هم فامیلا میگن اینقدر استرس نداشته باش ولی چیکار کنم دست خودم نیست ولی بازم ممنون از راهنماییت خیلی لطف کردی

دقیقا همه همین رو میگن هم دبیرا و هم فامیلا میگن اینقدر استرس نداشته باش ولی چیکار کنم دست خودم نیست ...

موفق باشی عزیزدلم با خیال راحت برو سر جلسه امتحان 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.