2777
2789
عنوان

اگه میشه جواب بدید

66 بازدید | 13 پست

شرایط گرفتن بچه از بهزیستی چیه

والا من چندبار بیشتر اقدام نکردمم ولی چون پریود نمیشم احتمال نازایی میدم 

انقدرم خسته ام که حوصله انتظار برای بچه دار شدنو ندارم

دلم میخواد همین الان بچم تو بغلم باشه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم  سنمم بالاست  دلم بچه میخواد ولی چون میدونم قراره راه طولانی برم اذیت میشم

برو اول مدارک پزشکی بگیر 

ان شاالله میشی و خبرشو مینویسی اینجا

اما اگ خدایی نکرده نشد بیا من میگم چیکار کنی

سلام عزیزم. من یه خواهر کوچکتر توی پرورشگاه دارم که صرفاً حامی شم. شرایط نگهداری بچه به مراتب سخت تر از حامله شدنه اما این نظر شخصیمه شاید برای شما جور دیگه ای باشه. طوری ک من اطلاع دارم و شنیدم اینه که از اون مرکز چندین و چند بار وقت و بی وقت زندگی شمارو رصد میکنن میان خونتون و ... شما باید حتنا ضمانت بدی یک ششم مالت برای اون بچس بعد مرگت دور از جون. هی میان از بچه شرایطشو میپرسن. چن ماهم امتحانی میاد خونتون ببینه اصن دوستون داره شرایطش اوکیه یا ن.

اگه احتمال حامله شدن براتون هست توصیه میکنم امتحانش کنید اگر نشد اقدام ب گرفتن بچه کنید. خیلی اوقات بچه ها ک بزرگ میشن بهونه گیر میشن و مشکلات مخصوص ب خودشون میش میاد.

احتمالا آی وی اف بوده

خودش گفت دکتر گفته اصلا فولیکول نداااری و ممکن نیست بارداریت

گفت کاری نکردم ...

خب حالا آی وی اف هم باشه که من اصلا نمیدونم چیزی ازش و سوال برام که مگه بیست سال پیش تو ایران بوده این چیزا؟

یعنی شما هم میتونی اینطور بچه دار بشی دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم. من یه خواهر کوچکتر توی پرورشگاه دارم که صرفاً حامی شم. شرایط نگهداری بچه به مراتب سخت تر ...

خیلی دوست دارم یه بار در خونه رو باز کنم یه نوزاد گزاشته باشن در خونمون

من خیلی مادری کردن بلدم

اینو همه میگن

یعنی حتما باید نازا باشی؟؟ چقدر طول میکشه بهت بچه بدن نوزاد میدن؟

اونایی ک میان دادگاه و درخواست میدن اول ی نامه میارن برو بهزیستی ی نامه بگیر 

بعد میفرستنت دادگاه 

بعد دادگاه میفرستت انگشت نگاری هم خودت هم همسرت می‌فرسته پزشکی قانونی ک اعتیاد نداشته باشید و بیماری نداشته باشید بعد تحقیقات محلی بعدم میرید بهزیستی بچه رو تحویل میدن ل شرط اینکه یک سوم اموالتان بزنید اسمش ینی میرید دفتر خونه ازتون اقرار نامه میگیرن بعد شش ماه بهزیستی ک تاییدتون کرد بچه رو دائم میدن بهتون البته فکنم توی توضیحات شناسنامه این موضوع قید میشه ک این فکنم کار ثبت احوال من زیاد راجبش نمیدونم