2777
2789

سلام.  مزو انجام دادید راضی هستید من صورتم لک  داره. کرم اینا جواب نمیده.   پنج شنبه وقت دکتر گرفتم برای مزو. نمیدونم خوبه یا نه.  بدتر نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جلسه رفتم. آستانه دردم خیلی پایینه دیگه نرفتم. دکتر گفت ۳ جلسه ضد لک و ۳ جلسه ویتامینه برای جوانسازی پوست بزنم. اگه اونجا کمپرس سرد ندارن با خودت ببر تا جای سوزنا ملتهب و قرمز نشه و زودتر خوب بشه

فکر کنم از فرداش باید ضدآفتاب بزنی حتی وقتی تو خونه هستی در روز باید بزنی. 

من یه جلسه رفتم. آستانه دردم خیلی پایینه دیگه نرفتم. دکتر گفت ۳ جلسه ضد لک و ۳ جلسه ویتامینه برای جو ...

من درد تحمل میکنن فقط. میگم بدتر نشه   برای شما. جلسه رو چند گرفتن

قبل تزریق پماد بی حسی میزنن. من به اون پماد حساسیت داشتم سردرد شدیدی گرفتم. برای همین دیگه ادامه ندادم.این دکتره بهت کرم ضد لک نداده؟  مزو به تنهایی موثر نیست درکنارش باید از ضدلک استفاده کنی

قبل تزریق پماد بی حسی میزنن. من به اون پماد حساسیت داشتم سردرد شدیدی گرفتم. برای همین دیگه ادامه ندا ...

تازه پنج شنبه. میرم. پیشش.  پماد ضد لک زیاد استفاده کردم. تاثیر نداشتن

من درد تحمل میکنن فقط. میگم بدتر نشه   برای شما. جلسه رو چند گرفتن

اینجا که من میرفتم هر جلسه یه تومن میدادم. تزریقش درد زیادی نداره قابل تحمله. بی‌حسی میزنن. من به اون حساسیت داشتم

اینجا که من میرفتم هر جلسه یه تومن میدادم. تزریقش درد زیادی نداره قابل تحمله. بی‌حسی میزنن. من به او ...

اهان.  بعد. حالا. شما چیکار کردید لک رو.  کرم استفاده کردید. 

تازه پنج شنبه. میرم. پیشش.  پماد ضد لک زیاد استفاده کردم. تاثیر نداشتن

ان شاءالله به سلامتی بری و به نتیجه برسی. من همچنان دارم از پماداش استفاده میکنم و تا حدودی راضیم صورتم بهتر شده. اگه خونتون نورگیره حتما در طول روز از صدآفتاب مناسب استفاده کن

کدوم شهری؟ 

یه دکتر خیلی خوب برو. 

منم مثل شما لک های مقاوم به درمان دارم. درمانش کار هر کسی نیست. 

ان شاءالله به سلامتی بری و به نتیجه برسی. من همچنان دارم از پماداش استفاده میکنم و تا حدودی راضیم صو ...

ممنون عزیزم.  زاهدان هستیم. یک دکتر که میگن خوبه. اون واسه سه ماه دیگه وقت میداد.   پیش یکی دگه قراره برم.