2777
2789

اگه خدایی نکرده رتبم خوب نشد کدوم از رشته ها رو انتخاب کنم 

خودم به علوم ورزشی و روان علاقه دارم 😍

ولی باید به فکر ایندمم باشم... از نظر اقتصادی کدومش بهتره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی رو اگه ادامه بدی اصلا قابل مقایسه با میکرو و ورزش نیست 

این رشته یه رشته ی خاصه که از هر لحاظ هم دیدتو به خیلی چیزا تغییر میده و هم وجهه ی اجتماعی و اقتصادیتو..

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

من خودم تو دانشگاه سراسری تبریز با رتبه ی۱٠٠۲ کارشناسی روانشناسیمو گرفتم و الان هم آزمون استخدامی شرکت کردم و هم ارشد😁 اگه بالینی قبول شم دیگه هیچی نمیخوام 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

هر رشته ای که تلاش کنی موفق میشی

ببین سختی های کدوم رشته را میتونی تحمل کنی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من خودم تو دانشگاه سراسری تبریز با رتبه ی۱٠٠۲ کارشناسی روانشناسیمو گرفتم و الان هم آزمون استخدامی شر ...

چ رتبه خوبی 

موفق باشی 🫶

من برا ازاد گفتم 

فقط رشته علوم ورزشی میتونم روزانه بخونم چون ظرفیتش داره روزانه 

روانشناسی رو اگه ادامه بدی اصلا قابل مقایسه با میکرو و ورزش نیست  این رشته یه رشته ی خاصه که ا ...

این نظر شماست ولی هرسه تای این رشته ها دیگه اشباع شدن اما پذیرش میکروبیولوژی علاوه بر اموزش و پرورش توی ازمایشگاها و توی قسمتهای تحقیقات و درمان هست البته استادی دانشگاه هم همینطور ولی کارشناسی هر سه تا رشته تقریبا بازار کار صفره

اخه نمیدونم سختیشون چیه 😅😅😅

سرپ کن تو گوگل در بیار 

با هم رشته ای ها حرف بزن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بخوام حقیقتوبگم برای روانشناسی هم مگه ارشد بالینی رو ادامه بدی یعنی وزارت بهداشتشو یکم شانس داشته باشی و الا توی هر نوع دانشگاهی بگی دانشجو و فارغ تحصیل بیکار ریخته 

این نظر شماست ولی هرسه تای این رشته ها دیگه اشباع شدن اما پذیرش میکروبیولوژی علاوه بر اموزش و پرورش ...

کسیو زیاد ندیدم بره سمت علوم ورزشی 

بله حرفتون درمود اون دوتای دیگه کاملا درسته 

اخه نمیدونم سختیشون چیه 😅😅😅

رشته ی میکروبیولوژی به جرعت بهت میگم واقعا سنگینه برات اگه هم خیلی علاقه چندانی نداری هم تلاشتو اونقدر برای کنکور نکردی چون پر از شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی و بیوفیزیک و بیوشیمی و ایمنی شناسی و باکتری شناسی و ویروس و انگل شناسی و ژنتیک و بافت شناسیه