2777
2789
عنوان

خی__انت نامزدم

235 بازدید | 12 پست

امشب منو گزاشته بود بلک لیست بعد نیم ساعت زنگ زد خودش

گفتم من زنگ زدم با خط اولم بوق اول قط شد با خط دومم نشد زیربار نرفت 🙂 با خط دومم ک زنگ زدم ن جواب داد ن رد داد 

بعدشم رفت با رفیقاش 

ب نظرتون بلک لیست ک بودم پیش کسی بوده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه قضاوت کرد

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

من نمی خوام چون صرفا خودم ناراحتم ی حس بد توت ایجاد کنم ولی چیری ک این روزا خیلی داره اذیتم میکنه اینکه واقعا ی ادم و انقدر بزرگ نکنیم ک حتی جرعت نکنیم بهش اتهام بزنیم ک اره ت این کار رو نکردی و نخواهی کرد و ممکن نیست همیشه ی جا برای شک کردن ب ایده الی ک ساختیم باید باشه