ریشه در کودکیت داره احتمالن فقط وقتی از خونواده تایید میگرفتی که صد در صد طبق میل اونا رفتار میکردی الان تایید طلب و مهر طلب شدی. باید با تمرکز روی علایقت و خواسته های واقعی خودت و هدفات این حالت رو کمرنگ و کمرنگ کنی. غیر از این باشه برات عواقب داره چون دائم دیگران میتونن احساساتت رو و حالت رو کنترل کنن.و مسلما خیلی هم ازت انرژی میگیره. جالب اینه که اثر معکوس داره هر چی تایید بخوای آدما ناخوداگاه واکنش عکس دارن برات عزیزم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره مهر طلب بودم اما الان خیلی بهتر شدم زیاد طبق میل دیگران پیش نمیرم ولی خب توجهشونو دوست دارم همش ...
چه خوب که بهتر شدی. همین که استعداد و هدفت و جیزایی که خوشحالت میکنه برات مشخص بشه و پیگیرش بشی کم کم دستت میاد کجا از نظر بقیه کمک بگیری کجا انتخاب خودت رو داشته باشی. همه ی رفتارای ما عادته و میشه.تغییرش داد. تو از خیلیا الان تو دنیای امروز جلوتری که میدونی وقتی از یه حدی بیشتر دنبال تاییدیم یه جای کار میلنگه. موفق باشی عزیزم