سلام خوبید؟
کیا نماز شب خوندن یا میخونن؟
حاجتتون گرفتید؟یا آثارش تو زندگیتون دیدید؟
تجربه من :
من ۳ماه پیش پدرم فوت شد و خیلی پدرم دوس داشتم بعد فوتش از خدا ناراحت بودم و نمازام خوب نمیخوندم..
چند روز پیش نمیدونم چی شد یهو چند تا حدیث قدسی خوندم و بعد اون درباره نماز شب سرچ کردم و تجربیات چندتا از نی نی سایتی ها رو خوندم و تصمیم گرفتم نماز شب بخونم ،دیشب برا اولین بار خوندم ،از ته دل با اخلاص و توجه به معنیش ،برای رضای خدا و نزدیک شدن به خدا خوندم و برای پدرم خیلی دعا کردم و گفتم پدرم تو ثوابش شریک باشند
دیشب خواب دیدم تو مسجد بزرگم با آدمای دیگه بعد امام خمینی هم هست و چهرش بسیار نورانی و داره حرف میزنه ،چقدر حرفهاش آرامش بخش بود و تو خواب به خودم میگفتم من زیاد ایشون دوست نداشتم ولی چقد آرامش بخشه و نورانیه…بعد نماز جماعت شروع شد من صف آخر بودم یهو صف اول خالی شد و رفتم صف اول نماز…بعد اون همه دور مسجد نشسته بودن یهو دیدم بابام اومد اینقد خوشحال و نورانی و سرحال ،رفتم جلو همش میترسیدم بابام غیب بشه،سلام احوالپرسی کردیم ،بعد بابام گفت تا الان کجا بودی ؟!خبری ازت نبود!!!خیلی خجالت کشیدم جواب بدم ،بعد چند دقیقه پدرم رفت …دیدم کنارم یه پلاستیک کوچیکه و توش چند تا شکلات و سه تا گردو بزرگ سفیده سفیده 😍