2777
2789
عنوان

مامانم چشماش خیلی وخیمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 57 پست

ببین عزیزم یکی از دوستان خانوادگی مون چشم شون مشکل پیدا کرده بود جوری که دکتر گفته بودن بیناییش رو از دست میده اما ایشون رفتن بیمارستان نور تهران و الحمدالله الان مشکل شون حل شد 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر رضا کارخانه خیلی خوبن و همچنین دکتر ترابی 

دکتر کارخانه مطبشون جردن جهان کودک هست و دکتر ترابی ولیعصر روبروی بیمارستان دی

اصلا نگران نباش خوب میشن انشاالله این دو دکتری که گفتم برید نتیجه میگیرید به امید خدا ❤️

واس شفا وهر حاجتی

صلوات آیت الکرسی یا رئوف یا رحیم یا ارحم الراحمین زیارت عاشورا علقمه توسل نمازای حاجت تو نت هس نماز پنج شنبه نماز امام  رضا ۷ آیت الکرسی ۷ دعای فرج هدیه ب امام زمان ونرجس خاتون‌

هرچقد میخوای صلوات وآیت الکرسی هدیه ب اهل بیت حضرت عباس شهدا و...

هرروز ۷۰ حمد ۷۰ صلوات ۷۰ یا الله یا سمیع یا سمیع الدعا

یامن اسمه..

بسم الله الر...

دعای معراج گنج العرش نادعلی چهل کلید رو آب بخون بپاش  رو بیمار

۷۰ بار دعای شیخ بهایی

۹۹ صلوات هدیه ب حضرت زینب یکی بعد حاجت روایی

۱۰۰‌حمد هدیه ب حضرت ام البنین

حمد توحید قدر آیت الکرسی بلند شو روب قبله حاجتت بگو

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
داداش چند سال پیش برده بود تهرا ولی گفتن نمیشه الان اب مروارید هم گرفته نمیدونم دیگه اینو چی میگن فق ...

نگران نباش ..... حتما ببرید بیمارستان نور ..... امیدوارم که خبر سلامتی مادرتون رو تاپیک بزنید

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

مامانم هر دو چشم رو بیمارستان آفتاب عمل کرد راضی بودیم

بیمارستان نو و تر تمیزی هست 

از نور و نگاه خلوت تره تماس بگیرید توضیح بدید خودشون میگن برو چه تخصصی اما مثل نور نوبت ها ی ماهه نیست زودتر هست 

همراه مامانم ی دختر بچه از روستاها سیستان بود برا انحراف عملش کردن و خوب بود

گفت هر جا ببرین اینو میگن ما زنجانیم گفتش مگر اینکه ببررین تهران ولی ریسکش بالاست اگه بکنن از این می ...

بصیر و‌نور فقط اسم دارن حتی دستگاه فشار سنج چشم کودک بصیر نداره