2777
2789
عنوان

مامانم چشماش خیلی وخیمه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر رضا کارخانه خیلی خوبن و همچنین دکتر ترابی  دکتر کارخانه مطبشون جردن جهان کودک هست و ...

دکتر کارخانه فوق تخصص شبکیه هستن به گمانم برای مشکل مادر ایشون باید برن فوق تخصص قرنیه وگرنه منم تعریف ایشون رو زیاد شنیدم 

ببین عزیزم یکی از دوستان خانوادگی مون چشم شون مشکل پیدا کرده بود جوری که دکتر گفته بودن بیناییش رو ا ...

واقعا من کلا نامید شدم مامانم خیلی ناراحته میگه اگه نبینم چی 

😞😟😟

ببین اصلا نگران نباش اصلا دکتر میرافتابی اگه بخوای بری انقدر دکتر خوبی هست مثل بقیه دکتر ها بدترین شرایط رو نمیگن بابابزرگم میخواست تیروئیدش رو دربیاره انقدر یه دکتر ترسوتره بودتش که میگفت اصلا نمیخوام عمل کنم 

دکتر ها برای اینکه مریض آماده بشه بدترین شرایط رو میگم که اگر بهترینش شد بگن ما تونستیم این شرایط سخت. و درست کنیم

واقعا میگم اصلا نگران نباش

حتما چند تا دکتر که مد نظر تون هست رو برید نظرشون رو بپرسید 

تهران دکتر هاش و مراکز درمانی خیلی خوبی داره 

ایشالا مادرتان سلامتی رو به زودی بدست میاره❤️❤️

واقعا من کلا نامید شدم مامانم خیلی ناراحته میگه اگه نبینم چی 

بله عزیزم  اگر هم اشتباه نکنم ۵ سالی گذشته و هیچ مشکلی در بینایی شون ندارن ........امیدت به خدا باشه 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
سید هاشم دریاباری دکتر خوبی هستن حتما پیشش برو آدرسش تو تهران نمی‌دونم سرچ کن اینترنت

من میخوام لیزیک کنم پیش دکتر دریاباری

کارش خوبه؟

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!