2777
2789

خوش اومدین🤗🧡

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

توروخدا خواهش میکنم برام دعا کنید ابروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم تا ۴تیر همه چی به خیر خوشی تموم بشه دخترمو ازجدا نکنن خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید از خدابخواین دستموبگیره اسی شرمنده تو تاپیکت گفتم بخدا مجبورم دیگه کاری از دستم نمیاد شاید یه آمین گفتن شما ها خدابرای من مجعزه کرده نفستون حق برای من مادر دعا کنید دخترمو ازم جدانکنن بخاطر دخترمم شده خدادستمو بگیره

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول باشه عزیزدلم..برام دعا کن🥺❤️🌙

بیا امید داشته باشیم، این خستگیا، این حال بدیا، این حسای بد، تهش به یه جای خوب میرسه، تهش هممون بلاخره میخندیم...😍🌸🍓 عاشق وکالت💙 عاشق رشته حقوق💙عاشق جنگل💙عاشق دریا💙عاشق سبک زندگی سالم💙عاشق ورزش💙عاشق خنده💙عاشق کتاب💙عاشق خدا💙 #لیلی🌱

توروخدا دعاکن برام💔💔فائزه ،،،کنکور قبول شم

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

به نیت ازدواج وخوشبختیم التماس دعا ممنونم 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

قبول باشه انشاءالله همه حاجت روا بشن

برا منم دعا کن کارمون با عشقم اوکی بشه بدون درگیری و ناراحتی خوانواده اسمم مریم🥲

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم:)حس میکنم برگشتم از وقتی ک تو پیدات شد:)

دعا کن لطفا همه چیز برامون خوب رقم بخوره (:✨️

به حاجتت برسی انشالله

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-