2777
2789
عنوان

امشب نماز شب میخونم‌. بیاین حاجتتون‌ بگین🤍✨🤍✨

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 80 پست

برای موفقیتم در این دوران حساس دعا کنید 

التماس دعا 

برای عزیزان هم دعا کنید:

@دلبر555  

@fatti900  

@کاربریپاکشده  

@راپونزل2023  

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم دعا کن 🥺 بریم سر خونمون سر و سامون بگیریم بچه دار بشم همش استرس دارم نکنه بچه دار نشم در اینده 🥲

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!
برای موفقیتم در این دوران حساس دعا کنید  التماس دعا  برای عزیزان هم دعا کنید: @دلبر555 ...

خیلی ممنونم برای شما و استاتر سوره حمد میخونم

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹