2777
2789
عنوان

آیا اسپرم صفر باعث بی میلی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 79 پست
به فامیل و اقوام مشکلتون رو نگید  اینطوری فکر کنم شوهرت راحت تر باشه

نمیشه چون با پدر شوهر و مادر شوهرم زندگی می‌کنیم و تو یه محل کوچیک که همه تو زندگیمون دخالت میکنن 

خیلی اذیت شدم سر این مسئله دیگه حتی اعتماد به نفس بیرون رفتن هم ندارم و جایی نمیرم چون اولین سوالی که ازم میپرسن اینه که باردار نیستی چرا چطور و منی که نمیدونم چی بگم خیلی عذابه خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خوب اسم بیماریشو گفت نمیدونستم چی بود  در ضمن من خانومم

عزیزم تویه سایت عمومی که پر از بچه ومرد هست متاسفانه .کمی علمی تر اسامی رو تلفظ کنید بهتره..بگید مایع منی  

الان معلومه اون کاربری که پرسید آب چیه بچه مدرسه ایه

یعنی چی خوب اسم بیماریشو گفت نمیدونستم چی بود  در ضمن من خانومم

کاملا از طرز حرف زدنت معلومه که خانمی یا اقا

کاملا با استغاده از کلماتت نشون دادی که یه مرد مریض بی شخصیتی 

از دست شماها کسایی مثله استارتر نمیتونن به جواب درستی برای همچین سوالاتی برسن

مردک مریض

@نی_نی_یار_شب  

هرچی بدبختیه یجا سرم آوار شده بچه دار نشدن یطرف اینم شده قوز بالا قوز خسته شدم دیگه

ببین اگه میتونی ازش جدا شو. میدونم بی رحمیه اما تا آخر عمرت هی بهش سرکوفت خواهی زد. ولی اینطور تو می تونی مجددا ازدواج کنی بچه دار شی. اونم دیگه احتمالا با یکی مثل خودش ازدواج میکنه یا مجرد می مونه. حداقل دیگه نگران تو نیست زندگیشو میکنه. باور کن بهترین راه حله. کشیدم که میگم

نه جنین اهدایی رو با روش ای وی آف منقل میکنن به رحم

یعنی هر کس ای وی اف میکنه جنین اهداییه که به رحمش منتقل میکنن ؟

جنین از اسپرم خود شوهر اون خانم نیست یعنی ؟

برادرم با خانمش رفتن یزد واسه کاشت ولی مشکل از خانمشه الان جنین از خود برادرمه ؟

کاشت همون ای وی اف ؟

ببخشید خیلی سوال کردم

واقعا متاسفم براتون   خوب نمیدونستم مریضیش چیه  در ضمن خانوم هستم

تاسف برای کسی مثله خودت بخور

انقدر تو این مدل تاپیکا مثله شماها دیدیم که دیگه تشخیصش سخت نیست که مردی یا زن

دیگه منو ریپلای نکن مردک مریض

@نی_نی_یار_شب  

لطفا رسیدگی کنید

کلماتی که اول تاپیک استفاده کردن واقعا شرم اوره

یه بچه مدرسه ایم پرسیده فلان کلمه یعنی چی

بندازین بیرون این مردای مریضو لطفا

ببین اگه میتونی ازش جدا شو. میدونم بی رحمیه اما تا آخر عمرت هی بهش سرکوفت خواهی زد. ولی اینطور تو می ...

نمیتونم دوستش دارم واینکه ازدواج کردن من بامصیبت بود و دعوا چون پسر عمم هم خواستگارم بود والان خیلی ها منتظر شکستم هستن و نگران آبروی پدر مادرمم

یعنی هر کس ای وی اف میکنه جنین اهداییه که به رحمش منتقل میکنن ؟ جنین از اسپرم خود شوهر اون خانم نیس ...

نه عزیز ای وی اف فقط برای جنین اهدایی نیست از اسپرم همسر هم هست 

نمیتونم دوستش دارم واینکه ازدواج کردن من بامصیبت بود و دعوا چون پسر عمم هم خواستگارم بود والان خیلی ...

اگه خیلی بچه دوس داری ک خب از پرورشگاه بیارین 

اگه هم برات مهم نیست بدرک 

مثلا خیلی شرایط ایران گل وبلبله فقط ی بچه کمه 

من ک راضیم ک بچه دار نشدم البته من چن بار اقدام کردم نشد ولی احساسم میگه مادر نمیشم