2777
2789
عنوان

آیا اسپرم صفر باعث بی میلی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جنین اهدایی  دنبال کاراش هم رفتیم ولی دادگاه گفت که میان تحقیق و چون تو یه محل کوچیک زندگی ...

واقعا نمیتونین بهشون بگین آبروتون در خطر قرار میگیره و هم شوهرت اذیت میشه هم بعدها اون بچه!!!

بگین به خاطر آینده شوهرم و بچه هایی که خداهیم داشت کاری نکنن کسی بفهمه...😮‍💨

چیکار کنم خیلی زندگی داره سخت میگذره بهمون خیلی بچه دوست داره و هیچ کاری از دستمون برنمیاد   &n ...

من جاتون بودم ازپرورشگاه میاوردم مشکل حل میشد هم ثوابش زیاده هم زندگی تون عوض میشه

فقط مرگ چاره نداره همه چی راه حل داره

عزیزم من ۷ ساله ازدواج کردم و دو سال بعدش،فهمیدیدم که  نطفه اش صفر است و بچش نمیشه...😔ولی به روی خودش نمیاره و منم اصلا هیچی نمیگم که نکنه ناراحت بشه تو این چند سال موهاش سفید شده خیلی حرص میخوره تو دل خودش فقط همسر من زود انزاله...حس میکنم جدیدا کمی بهتر شده...چون گرمی بهش میدم بخوره نمیدونم این تاثیر داشته یا،نه

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹