2777
2789
عنوان

آیا اسپرم صفر باعث بی میلی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم خیلی زندگی داره سخت میگذره بهمون خیلی بچه دوست داره و هیچ کاری از دستمون برنمیاد   &n ...

فقط روان  پزشک و مشاوره کمکتون میککه..واینکه شما هم بهش اطمینان بدین خودشو میخواین و بچه دار نشدنتون دلیل نمیشه خودتونو کنار بزنین...شما خیلی کمک کننده این...گرچه میدونم خودتونم تو اذیتین اما اون درد بیشتری میکشه چون مشکل از اونه

چیکار کنم خیلی زندگی داره سخت میگذره بهمون خیلی بچه دوست داره و هیچ کاری از دستمون برنمیاد   &n ...

فکر نکنم این مشکلش به اون ربط داشته باشه

شوهرت چون میدونه بچه دار نمیشه سرد شده

بهش امید بده ، شما اگه برید دکتر از راههای دیگه فکر کنم میشه براتون بچه کاشت

فقط روان  پزشک و مشاوره کمکتون میککه..واینکه شما هم بهش اطمینان بدین خودشو میخواین و بچه دار نش ...

خیلی تلاش کردم کنار بیام و خوب باشم ولی اون خیلی بد برخورد میکنه راجع به این قضیه اصلا نمیشه باهاش حرف زد هرچی دکتر رفتیم همش با قهر و دعوا بوده

فکر نکنم این مشکلش به اون ربط داشته باشه شوهرت چون میدونه بچه دار نمیشه سرد شده بهش امید بده ، شما ...

فقط جنین اهدایی 

دنبال کاراش هم رفتیم ولی دادگاه گفت که میان تحقیق و چون تو یه محل کوچیک زندگی می‌کنیم و نمی‌خواستیم کسی بفهمه دیگه دنبالش نرفتیم