2777
2789

من بتا مثبت شدم رفتم فقط ساک بود امروز طبق پری رفتم نه انتقال قلب و جنین نبود ،شما طبق انتقال رفتین ؟؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود ماما گفت کی بیام.رفتم سونو کرد گفت ۵ هفته و چندروز بود.... همونجا صدای قلبش هم گذاشت

به منم گفتن امروز بیا فقط ساکش و کیسه زرده بود گفتن دو هفته دیگه بیا ،میگم شاید ما از انتقال باید بریم حواسش نبود من رو زود کشوند الکی استرس گرفتم 

دو هفته دیگه گفت بیا من حساب کردم از انتقال تازه اپن موقع میشه هفت هفته و دو روز 

برای شنیدن صدای قلب تا هفته ۹ وقت هست نگران نباش

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️
به منم گفتن امروز بیا فقط ساکش و کیسه زرده بود گفتن دو هفته دیگه بیا ،میگم شاید ما از انتقال باید بر ...

نه بابا استرس نگیر تورو خدا....

الحمدلله گرفته خیالت راحت باشه

شرایط فرق میکنه دیگه....برای هرکسی یه جوره 

بسپار به خدا....

وقتی بهت داده خودشم نگه میداره

خب ان شالله دوهفته دیگه برو صدا ی قلبشو بشنوی  هفته دقیق بارداریتم بهت میگه

ان شالله امروز که بهم گفته تو هفت هفته دقیق نیستی چون اگر بودی الان باید جنین می‌بود برای اینه نمیدونم چی به چی شده 

اره من مسیلم اینه من از انتقال باید حساب کنم یا پری از پری دو هفته دیگه میشم نه ولی از انتقال میشم ه ...

به نظر من از روز انتقال

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️
نه بابا استرس نگیر تورو خدا.... الحمدلله گرفته خیالت راحت باشه شرایط فرق میکنه دیگه....برای هرکسی ...

چی بگم امروز بهم گفت جنین نیست و قلب نداره انگار آب یخ ریختن رو سرم ولی گفتم توکل به خدا ان شالله مراقبشه و من به ارزوم میرسم