2777
2789
عنوان

بچه ها برنج ایرانی صدری کیسه ای چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 41 پست
ممنون گلم باشه الان میخام درست کنم میسترسم باز شام میاد میگ خرابش کردی اینجوریم امتهان کنم خداکنه به ...

ببین این برا کته بود همیشه برا کته هر چی برنج ریختی دو پیمونه بیشتر باید آب بریزی مثلا ۳ تا بود ۵ تا آب بریزی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم باشه پس ایراد از منه خخ از برنجا نیس 

خواهش میکنم انشاالله خوب بشه من این برنج با هندی قاطی میکنم اینقدر خوب میشه که نگو هیچ کس نمیفهمه هندی قاطیش هست 😂😂

خواهش میکنم انشاالله خوب بشه من این برنج با هندی قاطی میکنم اینقدر خوب میشه که نگو هیچ کس نمیفهمه هن ...

منم خیلی برنجا خریدیم مشهد ک برنج پاکستانی میگریم یجوری میپزم دخترم میگ مثل رستوران پختی مامان میایم تهران ایرارنی میگریم دیگ بقیه روخوب درست کردم اینو هرکار میکنم خوب نمیشه کیسه نصفه شد همش میگم کی بشه تموم شه انقد ک شوهرم بهونه اورد خخ شما پس دیگ اشپز ماهری هستین من یبار قاطی کردم ک کلا خورده نشد خودمم قبول داشتم خراب کردم😁

مرسی عزیزم باشه پس ایراد از منه خخ از برنجا نیس 

من برنج ابکش اینجوری درست می کنم قابلمه یه کم بزرگتر می‌ذارم که برنج تو اب غوطه ور باشه بعد اب جوش اومد نمک و  برنجو اضافه می کنم وقتی غل غل کرد و یه چند دقیقه جوشید یا برنجو می ذارم بین دو انگشت یه کم با انگشت شصت می کشم رو انگشت زیری اگه مغزش نرم بود اماذه اس🤗 یا  زیرشو کم می کنم برنجا دونه دونه رو اب می افتن اونم نشون می‌ده اماده اس، اینم واسه چلو امتحان کن عالیه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
خواهش میکنم انشاالله خوب بشه من این برنج با هندی قاطی میکنم اینقدر خوب میشه که نگو هیچ کس نمیفهمه هن ...

منم برا بصرفه بودنش گاهی با اونا قاطی می‌کنم و اینکه برا مهمون طعم بد نداشته باشه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
مرسییی عزییم ممنونم مهربون باشه چشم 😘🥰

نتیجه رو اعلام کن😁😀

منم خیلی برنجا خریدیم مشهد ک برنج پاکستانی میگریم یجوری میپزم دخترم میگ مثل رستوران پختی مامان میایم ...

اشکال نداره فدادسرت پیش میاد دیگه به شوهرت بگو چیزی نگو 😅😅

بخدابرنجای دیگه رو خیلی خوب درست میکنم این یکی نمیشه 

کته بزار،به ازای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب بریز،نمک بزن بذار رو اجاق،زیرش رو زیاد کن تا بجوشه،کف روش رو جمع کن،دو قاشق روغن بریز،وقتی آب روی برنج کم شد و روی برنج دون دون شد،انگار با انگشتت فشار دادی،زیرش رو کم کم کن دم کنی بذار بیست دقیقه بذار دم بکشه،بعد روغن بریز رو برنج و نوش جان