برنجتو خوب بذار خیس بخوره به تعداد پیمونه هات اب بریز اگه سفت بود مثلا اندازه یه نصف یا یه پیمونه اب اضافه کن کته کن عالی میشه اصن برنج ایرانیو باید کته خورد
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
مرسی عزیزم اره کته خیلی خوش طعمه باز شوهرم میگ شفتش کردی اصابمو خورد کرد دیگ میگم کی باشه تموم شه&nb ...
این سری به تعداد اب بریز همچین دون پاش می شه
ببین برنج یک ساعت قبل بزار خیس بخوره بعد بریز تو قابلمه نمک و روغن بزن بهش بعد از سماور یا کتری آب جوش بربز روش اندازه ای که یه بند انگشت آب از روبرنج بیشتر باشه یا میتونی مثلا دو پیمونه برنج هست ۴ پیمونه اب بریزی من طارم زندگی میکنم از این برنج درست کردم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜