2777
2789
عنوان

بچه ها برنج ایرانی صدری کیسه ای چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 41 پست
اره بوش خوبه ولی خوب درنمیاد هرجوری میپزم

برنجتو خوب بذار خیس بخوره به تعداد پیمونه هات اب بریز  اگه سفت بود مثلا اندازه یه نصف یا یه پیمونه اب اضافه کن کته کن عالی می‌شه اصن برنج ایرانیو باید کته خورد

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین بودم تازه یاد گرفتم آب جوش میاد برنج رو میشورم میریزم ۵دیقه میزارم بجوشه بعد آبکش اصن نرم ن ...

منم کته دوس دارم یکم نرم میشه میگ شفتسش یکم دونه دونه میشه میگ خشک خخ 

برنجتو خوب بذار خیس بخوره به تعداد پیمونه هات اب بریز  اگه سفت بود مثلا اندازه یه نصف یا یه پیم ...

مرسی عزیزم اره کته خیلی خوش طعمه باز شوهرم میگ شفتش کردی اصابمو خورد کرد دیگ میگم کی باشه تموم شه 

اوم کته با برنج ایرانی 🍚🍛

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
مرسی عزیزم اره کته خیلی خوش طعمه باز شوهرم میگ شفتش کردی اصابمو خورد کرد دیگ میگم کی باشه تموم شه&nb ...

این سری به تعداد اب بریز همچین دون پاش می شه

منم کته دوس دارم یکم نرم میشه میگ شفتسش یکم دونه دونه میشه میگ خشک خخ 

ببین برنج یک ساعت قبل بزار خیس بخوره بعد بریز تو قابلمه نمک و روغن بزن بهش بعد از سماور یا کتری آب جوش بربز روش اندازه ای که یه بند انگشت آب از روبرنج بیشتر باشه یا میتونی مثلا دو پیمونه برنج هست ۴ پیمونه اب بریزی من طارم زندگی میکنم از این برنج درست کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببین برنج یک ساعت قبل بزار خیس بخوره بعد بریز تو قابلمه نمک و روغن بزن بهش بعد از سماور یا کتری آب ج ...

ممنون گلم باشه الان میخام درست کنم میسترسم باز شام میاد میگ خرابش کردی اینجوریم امتهان کنم خداکنه بهونه نیاره دیگ