2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخواد بنذازه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دلیلش چیه؟ 

دلیلی نداره کلا میگه میخام بندازم بچه نمیخام ولی شوهرش اون یکی دخترش عاشق بچه ان مامان منم میگه نندازه ولی میخاد بندازه 

کارما آدرس همتونو داره:)

قربون مصلحت خدا

منم میخوام حبری نیس

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

یکی مثل اون ...

یکی مثل من که اینقدر منتظرم ....

خدایا حکمتتو شکر 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یکی مثل اون ... یکی مثل من که اینقدر منتظرم .... خدایا حکمتتو شکر 

وای بخدا بهش میگم چرا جلوگیری نکردی خودم گریم داره میگیره کاش نندازه 

از کسی که قبلا مادر شده بعیده حسی به بچه توی شکمش نداشته باشه! قربون حکمت خدا بشم چطوری هرکسی رو ام ...

امروز صب رفتم باهاش ازمایش بده ظهر خودش رفت گرفت زنگ زد بم گفت باردارم اجی قرص چی بخورم بیوفته نمیخایم بیوفته ولی اون انقد دیروز، میزد تو شکمش ک بیوفته شوهرشم فقد میگه دختر باشه دوسش دارم اصن ازدواجشونم عشقو عاشقی بوده دخترشون طفل معصوم چ گناهی کرده ک باید حسرت ب دل باشع