2777
2789
چرا اینجوریه واقعا؟ واقعا شک دارم به وجود خدا اصلا بذار کفر بشع

من از بچگی اگه چیزی دلمو به درد میاورد‌ . اوه میکشیدم . به چند روز نکشیده جوابشو میدیده . 

الانم دیدیم ‌ مادرشوهرم به یه هفته نکشید بدجور کشیددد

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندیدم خدا اتفاقا هواشونم داره

یهو نمیگیره عزیزم

بزار فراموش کنن چیکارت کردن

روزش میاد💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

آره،،ولی خیلی صبر کردم و کسی هم نفرین نمی کنم ولی زمان خوب بهم ثابت می کنه خدا حواسش به همه چی هست.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
میشه بگی ؟

یکی بدجور اذیتم کرد حال تعریف با جزییاتشو ندارم 

یه بیماری لاعلاج گرفته

از بیماریش خوشحال نیستم

به قدری بیخود و بیجهت گیر داده بود به که فقط خدا دید 

زندگی خودش رو گذاشته بود کنار یه مدت افتاده بود تو زندگی من

من از بچگی اگه چیزی دلمو به درد میاورد‌ . اوه میکشیدم . به چند روز نکشیده جوابشو میدیده .  الا ...

خدا به داد هممون برسه

شما چون خودتون جواب نمی دید زود تر جواب میگیری لابد 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چرا اینجوریه واقعا؟ واقعا شک دارم به وجود خدا اصلا بذار کفر بشع

والا اینهمه ادم از کشور های دور و نزدیک که خیلیاشون دارن وجود خدارو انکار میکنن وضعشون از مایی که اینقد مطیع حرف اون بالایی هستیم بهتره

دیدم مادر جاریم و جاریم خیلیییییی اذیتم کردن گریه کردم گفت انشالله حسرت دیدن مادرت ل دلت بمونه درست بعداز 40روز برای همیشه بخاطر ی اتفاق از مادرش جدا شد و خس ت دیدن مادرش ب دلش موند همیشه چشمش گریون دلش پرازغم 

مادر حاریمم هم زندگیش از دست رفت آواره شد و از طرف همه طرد شد چون واقعااااا با طلسم زندگیمو از هم پاشیدن بزور باطل کردم الآنم هرروز صدای خنده و شادی من حاریمو عذاب میده 

البته منتظرم ک شوهر جاریمم هم تاوان بده چون ب تحریم زنش خیلییییی اشکمو درآورده 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍