2777
2789
خدا به داد هممون برسه شما چون خودتون جواب نمی دید زود تر جواب میگیری لابد 

من کاری ندارم. ولی صدای شکستن قلبم رو میشنوم . 

ولی بعضیا میگن چون من سختی زیاد کشیدم از بچگیم تا الان . قلبم بشکنه خدا خودش جواب میده 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا دوست داره پس

ب مامانم البته بد کرده ولی خب فتنه هایی ک کرد و بین مامان بابام اختلاف انداخت باعث شد از درس بیوفتم افسردگی بگیرم 

بعد چن سال مامان بابام هنوز طلاق عاطفین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوشبحالت ک خدا انقد هواتو داره

تنها این نیست 

ی بار بردارشوهر دیگ ک عقد بود بعد از یه ماه قرار بود عروسی کن آنقدر فخر می‌فروخت و بزرگترین آرزویش عروسی کردن بود 

یهو سرم داد زد گفت سک تیر از خونه پدرشوعرم بیزونم کرد منم گفتم انشالله آرزوی عروسی کردن ب دلت بمونه پول پیدا نکنی عروسی کنی گفتم همون‌طور ک منو پیش جاریام تحقیر کردی پیش خانوداع زنت تحقیر بشی پول نداشته باش. 

درست همینطور شد بجای 3ماه 4یال عقد موند بی پول شد آخرش هم بدون عروسی آمد خونش 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
من از بچگی اگه چیزی دلمو به درد میاورد‌ . اوه میکشیدم . به چند روز نکشیده جوابشو میدیده .  الا ...

منم مشکلم خانواده همسرم هستن بخدا کم کم کارم داره ب دارو اعصاب میکشع افسردگی کردم تعادل رفتاری با دخترمو ندارم دیگه توروجون عزیزت برام دعا کن شاید خدا صدای تورو شنید

ب دوست داشتن خدا نیست 

ب مظلوم بودن هس واقعاااا اینا بی جهت و بیخودی منو ناراعت کردن تخقیرم کردم اسکو دراوردن

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
واقعا خوشبحالت واقعا من ۱۰ سالع دارم بدی میبینم اما هیچ حرکتی از خدا ندیدم

میگن سوره علقمه برای آه نفرین خوبه 

البته منتظرم مادرشوهر عفرینم هم جواب پس بده البته داره از دختراش میده 

ی بار منو نذاشت عید دیدنی برام خونه پدرم دختر خودش عید دیدنی نیومد چشم انتظار بود تو دلم گفتم حقته بکش و هرچی بکشی کمه

من کاری ندارم. ولی صدای شکستن قلبم رو میشنوم .  ولی بعضیا میگن چون من سختی زیاد کشیدم از ...

یا خدا💔

منم شیش هفت ساله منتظرم خدا خودش جواب بده

..ولی چون یه مدتی از زندگیم خودم شرو کردم به حرف زدن و به قولا از حق خودم دفاع کردن هنوز جوابی که باید، نگرفتم

منتظر بالا سریم، چون باز مدتیه سکوت کردم حواله ش کردم به خودش😭😭😭😭

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...