2777
2789
عنوان

شده بخوایید یه کاری رو بکنید و کم بیارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 35 پست

منم دارم یکارایی میکنم ولی از من فرق داره. میخوام ترید یاد بگیرم. خیلی پشتکار و تلاش میخواد و صبر و حوصله. الان یکساله. امروز خیلی ناامید شدم احساس میکنم بعد یکسال هنوز به جای دلخواه نرسیدم. خسته شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بتونی گلم همون سرمایه اولیه و پیدا کردن جا سخته دستگاهش چنده؟

گز رو میگن حدودا ۵۰۰ ملیون ولی تخمه زیر ۱۰۰ تومن میشه میدونی اینایی که قدیمی هستن بازار رو دست جدید ها نمیدن میگن خبری نیست بزنی ضرر میکنی فلان و بهمان. 

آره من شهرستانم ولی اینجا هم اجاره ها بالاس 

حس منو داری  اره ترید خیلی پیچیده ست  کلاساشو میری؟  هزینه اش چ جوریه؟

نه کلیپاشو دارم. یه دوره دیدم دوره ی بدی هم نبود. ولی همچنان ضرر معاملاتم زیاده. تو این یکسال خیلی تلاش کردم بچه کوچکم دارم زیاد نمیتونم وقت بذارم. نمیدونم چکار کنم

نه کلیپاشو دارم. یه دوره دیدم دوره ی بدی هم نبود. ولی همچنان ضرر معاملاتم زیاده. تو این یکسال خیلی ت ...

او کلیپ های رایگان فک نکنم چیز خدبی یاذ بدن

میدونی چی ناراحتم میکنع

اینکه دیگه ادما انگار صلاح هم رو نمیخوان

جلو پای هم سنگ میندازن

هم دیگه رو پله میکنن 

من میخواستم ی جا کار کنم

چون سابقه نداشتم میگفت تو باید بهم پول بدی

گز رو میگن حدودا ۵۰۰ ملیون ولی تخمه زیر ۱۰۰ تومن میشه میدونی اینایی که قدیمی هستن بازار رو دست جدید ...

اخ حرف دل منو زدی 

خوب یکی نیس بگه لعنتیا مگه خودتون از کجا شروع کردید 

شما ک ماهرید صادر کنید بزارید داخل دست ما باشه لااقل

ب دوستمون گفتم ..من واسه ی کاری میخواستم شاگردی کنم میگفت تو باید ماهی ۵ تومن بهم بدی 

خیلی بد شدن بخدا

مامانا چ قد سخت میگیرن  خیلی هنر قشنگیه  و واقن بعضیا تو خون شونه دیگه نرفتی دنبالش؟

چرا  رقص ارزونه و مامانم نمیزاشت ورزش گرون برم😂یروز تمام گریه کردم بعد به مامانم گفتم باشه رقص نمیرم میرم trx شهریش ۸۰۰ت  دیروز مامانم خونه نبود 

رفتم همون باشگاه دومی که میگفت نه یکم ازمون دوره ۴۵ دیقه راه 

پرسیدم خیلی عالی بود شهریشم کم بود 

بعد زنگ زدم بهش گفتم trx۴۵۰ ت رقص ارزون تره و اینا گفت واقعا چقدر خوبه حالا فکرامو کنم شاید گذاشتم بری😑😂بخاطر شهریه فقط

😍امروزم رفتم باشگاه خودم 

مربیمو دیدم 

گفت ۱.۲ هفته دیگه خودش برمیگرده 

دیگه به احتمال زیاد برای خودش وایسم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اخ حرف دل منو زدی  خوب یکی نیس بگه لعنتیا مگه خودتون از کجا شروع کردید  شما ک ماهرید صاد ...

دقیقا هیچکی رحم و مروت نداره منم الان سرد شدم نمیدونم چیکار کنم میگم خودمو بدهکار میکنم اگه شکست بخورم چیکار کنم شروع نکنم یهتره تا شکست بخورم 

چرا  رقص ارزونه و مامانم نمیزاشت ورزش گرون برم😂یروز تمام گریه کردم بعد به مامانم گفتم باشه رقص ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

از خواسته هات نگذر

امیدوارم همه چی روال شه 

بری و بدرخشی  

او کلیپ های رایگان فک نکنم چیز خدبی یاذ بدن میدونی چی ناراحتم میکنع اینکه دیگه ادما انگار صلاح هم ...

اره دقیقا. کلیپام بله رایگانه اما کیفیت خوبی داره. کلیپ پولی هم دارم. ولی فعلا وضعیتم اینه.... 

من خودم زمانی تصمیم گرفتم روپای خودم وایسم که از ادمای دور وبرم بریدم. چون خیرشون به ادم که نمیرسه هیچ، انقدر ادمو تحت فشار قرار میدن که از خودش خسته میشه. هیچ وقت به هیچ کس امیدی نداشته باش. حتی پدر ومادرت. جوری باید زندگی کرد که انگار برای هیچ کس مهم نیستی

دقیقا هیچکی رحم و مروت نداره منم الان سرد شدم نمیدونم چیکار کنم میگم خودمو بدهکار میکنم اگه شکست بخو ...

ن اخه اینجوریم نمیشه ک 

من دانشگا رفتم 

ازدواج کردم 

بچه هم دارم 

ولی باید این کار رو به خاطر روح و روان خودم بکنم

خیلی حس بدی دارم که مصرف کننده ام

الان جوونیم ولی به ۵۰ و ۶۰ که برسیم شاید حسرتش بمونه تو دلمون که چرا تو این دنیا کاری نکردیم

ن اخه اینجوریم نمیشه ک  من دانشگا رفتم  ازدواج کردم  بچه هم دارم  ولی باید ا ...

بچه هات میزارن کاری انجام بدی؟ منم بچه کوچیک دارم صبحها ساعت ۵ و ۶ ازخواب بیدار میشم اموزش میبینم و بقیه روز نمیذاره. و این ازارم میده که بقیه روز الافم

ن اخه اینجوریم نمیشه ک  من دانشگا رفتم  ازدواج کردم  بچه هم دارم  ولی باید ا ...

دقیقا منم شرایط،شما رو دارم و همش فکرم درگیره از خورم بدم میاد دلم میخواد کار کنم فقط شاید خوانواده یه کمی از لحاظ مالی کمکم کنن همین