خانم_لی_لی مدیر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 عنوان شده بخوایید یه کاری رو بکنید و کم بیارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 35 پست شما تو این شرایط چه میکنید؟ ادامه میدید یا رهاش میکنید؟دوست دارم یه کاری رو شروع کنم ولی خیلی سنگ جلو پام هست.ادم دلسرد میشه میگه چرا باید همه چی انقد پیچیده باشه 1402/03/02 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imzhrw عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31814 کار خوبی میکنی عزیزم از خواسته هات نگذر امیدوارم همه چی روال شه بری و بدرخشی & ... هوم مرسی گلم همچنین 😍موفق باشی❤️ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 اره دقیقا. کلیپام بله رایگانه اما کیفیت خوبی داره. کلیپ پولی هم دارم. ولی فعلا وضعیتم اینه.... ... کاملا باهات موافقممنم یه چیزایی از عزیزترین ادمای زندگیم دیدم که کلا اعتمادم از بین رفته واقن با تمام وجود دوست دارم مستقل بشم اونا هستن میدن ولی فایده نداره تهش میشه حرف اونا دیگه ادم تو این شرایط نمیتونه خودش باشه
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 دقیقا منم شرایط،شما رو دارم و همش فکرم درگیره از خورم بدم میاد دلم میخواد کار کنم فقط شاید خوانواده ... چ قدر شبیه هممیم اره نگذر از هدف هاتامیدوارم همه چی خوب پیش بره برات عزیزم
ماهانجون عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 8440 من فقط یکی باید باشه که فکری حمایتم کنه تشویقم کنه و متأسّفانه کسیو ندارم شوهرمم هی میگه هر جور خودا میدونی هر جور خودت بلدی
ماهانجون عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 8440 چ قدر شبیه هممیم اره نگذر از هدف هات امیدوارم همه چی خوب پیش بره برات عزیزم قربونت برم عزیزم
خانم_لی_لی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 796 من فقط یکی باید باشه که فکری حمایتم کنه تشویقم کنه و متأسّفانه کسیو ندارم شوهرمم هی میگه هر جور خودا ... همسر منم میگه من هستم چرا میخوای کار کنی مگه چی کم داری میگم حس خودم بده مرد ربطی ب پول نداره ولی انقد خودش مشغول کار درک نمیکنه