2777
2789
نامزد... میدونم خیلی عوارض داره ،با اینکه اورژانسی خوردم ولی...شد...

خب زودتر به عقد کوچولو بگیرید سریع برید سر خونه زندگیتون یا حداقل عقد بگیرید دیگ بگید ما عروسی نداریم یه مدت صبر کن تا همسرت خونه گیر بیاره و تو هم جهیزیه آماده کن عیبی ندارع فقط سریع عقد کنید

در ضمن چند سالته گلم بعضی وقتا بخاطر سنت امکان داره قرص و کورتاژ نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق بچه ام خیلی خیلی...الان ذوق دارم ک مثبته ولی شرایط نداریم برا شروع زندگی...فقط دارم گریه میک ...

خب قشنگم تویی که شرایط نداشتی و میترسیدی باید جلوگیری سفت و سخت میکردی مثل قرص نه با کاند.‌..و روش طبیعی

خب زودتر به عقد کوچولو بگیرید سریع برید سر خونه زندگیتون یا حداقل عقد بگیرید دیگ بگید ما عروسی نداری ...

خدا خیلی دوستم داشت ک ...چون من ب شوخی رفتم ازمایش خون دادم ،اصرار دکترم بود حتی لحظه گرفتن خون گفتم به خانمه من ک میدونم منفیه،امروز که دکتر گفت مبارکه سرم تیر کشید

خیلی بده اگر تو این سن سقط کنی کل رحمت‌ می‌ریزه به هم میدونم خیلی شرایط بدیه کاریه که شده ولی به بدن ...

مامان و بابام درگیر طلاق...الان شرایط روحی خوبی نداره مامان برا شنیدن حرف من...

خدا خیلی دوستم داشت ک ...چون من ب شوخی رفتم ازمایش خون دادم ،اصرار دکترم بود حتی لحظه گرفتن خون گفتم ...

ببین بچه یه نعمته‌ فکر کن خدا بهت یه کادو و هدیه داده و تو نباید ناشکر‌ باشی سریع یه عقد خانوادگی بگیرید نمیخواد دعوتی هم بدید و یه مدت خونه مادرت بخونید یا مادرشوهرش و سریع اون خونه اجاره کنه تو هم جهیزیه در حد دونفر بگیر اگر وضع مالی خوبی ندارید اگرم دارید که خداروشکر سریع حلش کن سقط راهش نیست 

نامزدت چند سالشع؟ بهش گفتی واکنش چی بود

قرص اورژانسی خوردم همون موقع...

خب پس حکمت خدا بوده عزیز دلم خدا میدیده پدر مادرت دارن طلاق میگیرن و تو هیچکسو نداری خواسته کمکت کنه میدونم بچه بزرگ کردن و مسئولیت سخته ولی بهت قول میدم خدا قطعا یه مصلحتی دیده

خب پس حکمت خدا بوده عزیز دلم خدا میدیده پدر مادرت دارن طلاق میگیرن و تو هیچکسو نداری خواسته کمکت کنه ...

بخدا اصلا هنگم من پریود شدم...نمیدونم چرا اخه...خونریزی زیاد ام داشتم ۲۷ام 

۲۵ سالشه خیلی ناراحت شد

میدونم واقعا سخته ولی به هیچ عنوان به بدنت ضرر نزن ببخشید ولی بیجا کرد که ناراحت شد باید تورو درک کنه اون مه شد حال بشه کاریه که خودش کرده امیدوارم خدا کمکتون کنه

شغل داره وضع مالیش در چ حدع

خب پس حکمت خدا بوده عزیز دلم خدا میدیده پدر مادرت دارن طلاق میگیرن و تو هیچکسو نداری خواسته کمکت کنه ...

نامزدم از اولش گفت بچه برا بالای ۳۰ سال وقتی خونه زندگی مون در حدی رسید ک بچه غرق پول باشه...