2777
2789
نامزدم از اولش گفت بچه برا بالای ۳۰ سال وقتی خونه زندگی مون در حدی رسید ک بچه غرق پول باشه...

راست میگن بچه واقعا مسئولیت داره و باید تامین بشه و پدرو مادر مسئولن 

چی بگم عزیزم  به نظرم نگهش دار بعد از زایمانت از مامانت کمک بخواه نگهش داره خودتو شوهرت باهم برید سرکار. خدا بزرگه عزیز دلم غصه نخورید ولی دیگ لایه دکتر زنان متخصص حرف بزن که برای دومی جلوگیری سفت و سخت داشته باشی که به قول شوهرت وضعتون بهتر شد دومی بیاری 

عزیزم حتما هم تحت نظر دکتر زنان باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم بشه ۴ عصر...برم ولی تا بشه میخوام خواهش کنم قرص بده برا سقط...

عزیز دلم نکن تروخدا گناهش زندگیتو میگیره خواهرم چهارخانه بچه سقط کرد بخاطر شرایط مالی بعد از چند سال وضع مالیشون عالی شده ولی آرامش ندارن‌ بعد از اون خیلی زندگیشون نابود شد ولی از طرفی هم خواهرم نیک اگر بچه میومد با حسرت و سرکوب آرزوهایش بزرگ میشه

امیدوارم هر چی صلاحته همون پیش بیاد

ببین عزیزم 

من از تاپیک اون دوستمون آمدم اینجا تا مزاحمشون نباشیم

اما کمی منطقی فکر کن ببین ته این ماجرا چی می شه 

در بد ترین شرایط اونا از هم جدا می شن شما می مونی با همسری که بخاطر دیگران بچش سقط شده و می تونه بعد به همون بهانه هم ازت دل بکنه 

به نظرم همین موضوع رو بهانه کن زود تر برو سر خونه و زندگیت اگر همسرت رو دوست داری نذار پایه های زندگیت سست بشن 

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

نمی دونم همه چی زندگیت به اما و اگر هایی وصله الان یه موقعیت قطعی رو هم می خوای بخاطر اگر ها از دست بدی خودت صلاح کارت رو بهتر می دونی با وجود اینکه برا خودت و کوچولوت ناراحتم اما برات آرزوی روزهای خوب رو دارم 🤲🏻😔🌱

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
دارم عصر میرم ک بندازم...

https://uupload.ir/view/img_20230523_153542_941_e5u7.mp4/

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

https://uupload.ir/view/img_20230523_153542_941_e5u7.mp4/

اینو حتما نگاه کن 

نگو می‌خوام بندازم. چون اون طفل معصوم جان داره. تو دل مادر روح داره 

فقط اندازه اش متفاوته 

بازم میگم این کلیپ رو نگاه کن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

نامزدم از اولش گفت بچه برا بالای ۳۰ سال وقتی خونه زندگی مون در حدی رسید ک بچه غرق پول باشه...

انسان خیلی کوچکتر و ضعیف تر از این حرف هاست که برای آینده پیش بینی کنه 

زلزله ی ترکیه رو دیدی ؟؟ 

زندگی همه ی ما دقیقا مثل اونه. تو یک چشم بهم زدن تغییر می‌کنه. به حالت خوب یا یک حالت بد 

من عاشق بچه ام خیلی خیلی...الان ذوق دارم ک مثبته ولی شرایط نداریم برا شروع زندگی...فقط دارم گریه میک ...

عزیزم بچه که دوست داری بیا یه کاری کن با خدا معامله کن بگو برای رضای تو نگه میدارم تو هوای من و بچم و زندگیمو داشته باااش به خدا همین بچه برکت نیاره چه مادی چه معنوی توکل کن به خدا گناه بزرگیه قتل نفسه نکن دختر

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

متوسط...مهندس برقه 

یه کاری نکنید بعدا پشیمون بشید و خسرت بخوریدتو فامیل داشتیمبچه سقط کرد انواع بلاها و مریضی ها دچار شدن زنه ام اس گرفت و شوهرش رفت زیر میلیون ها تومن قرض جفتشون بدترین شرایط دارن یکی دیگه هم سقط کرد خدا دیگه بهشون بچه نداد خدا قهرش میگیره 

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

ببین عزیزم  من از تاپیک اون دوستمون آمدم اینجا تا مزاحمشون نباشیم اما کمی منطقی فکر کن ببین ت ...

عزیزدلمممم عصرش رفتم دکتر ،دوباره ازمایش نوشت ،مثل اینکه اشتباه شده بوده باردار نبودم،دیروز ام پریود شدم ولی به اندازه کل عمرم استرس کشیدم...

یه کاری نکنید بعدا پشیمون بشید و خسرت بخوریدتو فامیل داشتیمبچه سقط کرد انواع بلاها و مریضی ها دچار ش ...

خداروشکر منفی در اومد ،اون ازمایشگاه اشتباه کرده بود...متاسفانه 

ببین بچه یه نعمته‌ فکر کن خدا بهت یه کادو و هدیه داده و تو نباید ناشکر‌ باشی سریع یه عقد خانوادگی بگ ...

مهرسا جونم،منفی شد اون ازمایشگاه اشتباه کرده بود،الان یه بدبخت حامله اس گفت منفی ...