2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خداااااا، بازم دعواها و چشم و هم چشمی شروع شد، ول کنین بابا این توقعاتتان رو

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

من پدر شوهرم هم ی خودم و هم به دخترم تبریک گفت و برامون پول واریز کرد مادر شوهرمم تبریک گفت 🥰

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

خونواده شوهرم ک تعطیل تعطیلن!

مامانم بهم تبریک گفت و برام مانتو گرفت و برا دخترم عروسک، با اینکه ی تومن بیشتر پول تو کارتش نبود. بابامم فقط تبریک گفت

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یا خداااااا، بازم دعواها و چشم و هم چشمی شروع شد، ول کنین بابا این توقعاتتان رو

چشم و هم چشمی چیه چطور خودشون گوزم میدن توقع دارن ما زنگ بزنیم و بریم 

من ی دختر دارم والا حتی ی زنگ از مادرشوهر ندیدم نرفت آدمه نه توقع

چشم و هم چشمی چیه چطور خودشون گوزم میدن توقع دارن ما زنگ بزنیم و بریم  من ی دختر دارم والا حتی ...

با این توقع ها فقط زندگی خودتو تلخ می کنی و اعصاب خودت ناراحت میشه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤