2777
2789
عنوان

اگه مادر نامزدتون غیر مستقیم بگه ۸۰ درصد پول خرید خونرو شما بدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 115 پست
اینا خواستن آشتی کنند منتهی با شوهرم ولی با من نه منم چنان دمشونو چیدم حساب کار دستشون اومد حالا م ...

چجوری دمشونو چیدی؟

من هنوز به اون مرحله نرسیدم وگرنه این بار یجوری دمشو میچینم جا دمیش زخم بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم جنگ میشه حرفاش خیلی بد بود میدونی اینارو خانوادم بدونن اوضاع بدتری میشه

عزمزم من خودم تو دوره نامزدی خیلی چیزهارو به خانواده ام نگفتم که ی وقت جنگ نشه ، اما با تجربه الانم میگم بهت ، حتی کوچکترین چیزها رو به خانواده ات بگو ، فکر نکنن میتونند با زیر زیرکی حرفشونو به کرسی بشونند.

بله دقیقا درصداشم گفت 🤦‍♀️ من مامانم این حرفارو بشنوه دور از جونش پس میفته  خودم به اندازه ک ...

کار خوبی کردی بهم زدی ، از قدیم گفتن دختر جهیزیه میبره ، در شان و خانواده دختر باید خرید عروسی کنند،  عروسی بگیرن ، و خونه بگیرن خانواده پسر ، نه اینکه هم جهیزیه ببری هم عروسی کم ، هم خونه بخری ، آخر سر هم بگن پسرمون خونه داشت ،عروسی هم برات گرفتیم . لیاقتت همین بود. من اطرافم زیاد دیدم از این مدل ازدواج ها دور از جونت بعد چند سال جدا شدن 

عزمزم من خودم تو دوره نامزدی خیلی چیزهارو به خانواده ام نگفتم که ی وقت جنگ نشه ، اما با تجربه الانم ...

فعلا که گذاشتمشون کنار ولی عمرا نمیزارم به اینجا برسه خانوادم من چیزی بگم نه نمیگن حتی اگه دلخور شن

ولی پروییش واسم خیلی جای تعجب داشت خیلی 

کار خوبی کردی بهم زدی ، از قدیم گفتن دختر جهیزیه میبره ، در شان و خانواده دختر باید خرید عروسی کنند، ...

آره دقیقااااا 

دیگه اون آدم آروم سابق نیستم

راستش از ازدواجم زده شدم 

از عقد کردن ک وحشتناک میترسم 

کار خوبی کردی گذاشتیش کنار ، مهریه چقدر میخواستن کنند؟

صحبت نکرده بودیم دوران آشنایی بود فقط 

مهریه به هیچ دردی نمیخوره اگه طرف داشت همون اول باید بگیری ازش 

نداشت تمام حق و حقوق رو بگیری 

صحبت نکرده بودیم دوران آشنایی بود فقط  مهریه به هیچ دردی نمیخوره اگه طرف داشت همون اول باید بگ ...

جهیزیه هم کم ببر ، ی میلیارد چه خبره ، حتی اگر برات کلی خرجم کردن بازم زیاد نبر ، برای خودت سرمایه گذاری کن ، خانواده های شوهر دوزار نمی ارزن 

جهیزیه هم کم ببر ، ی میلیارد چه خبره ، حتی اگر برات کلی خرجم کردن بازم زیاد نبر ، برای خودت سرمایه گ ...

پیشنهاد خیلی خوبیه 

ولی مامانم دوست داره اولین و آخرین دخترش خونش لوکس باشه این خواسته هر مادریه 

ولی اگه بخوان کم لطفی کنن اصلا ردشون میکنم کلا

تجربه قشنگ بهم ثابت کرده باید با هم رده خودت ازدواج کنی چه مالی چه فرهنگی چه خانوادگی وگرنه خیلی مسائل پیش میاد