2777
2789
عنوان

اگه مادر نامزدتون غیر مستقیم بگه ۸۰ درصد پول خرید خونرو شما بدید...

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 115 پست

اون غیر مستقیم میگه شما خودتو بزن به متوجه نشدن ولی خوبه اگه پول یه میلیارد جهیزیه رو یه میلیاردم همسرتون بذاره یه خونه کوچیک تهیه کنید به اسم شما بزنن خونه داشتن خیلی مهمه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیذاشتم خونواده ام درحدیه میلیار جهیزیه بدن،،کم ببر یه مقدار بذارروپول خونه تا خونه بخرین پیشنهاد بدی نیست که.... البته اگه نصف نصف پول میذارین،،نصف خونه هم ب اسم شماباشه حتما

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

پیشنهاد بدی نیست ولی درصد هاش  پررویی و زرنگ بازی ایشون رو میرسونه  

زندگی بالاخره وسیله میخواد و تامین مسکن هم با پسره

شما میتونی جهیزیه سبک ببری و الباقی پولت رو توی خانه ای که آقا پسر میخرن شریک بشی و به همون اندازه سند بنامت بخوره

دفعه دیگه گفت اینها رو بهشون بگو 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

حیف انقد جهاز ببری خانواده شوهرت خیلی پرو هستن واقعا چجوری به این نتیجه رسیدن که بابات هم بهشون دختر بده هم جهاز میلیاردی و هم خونه اونوقت پسر خودشون مگه چی داره که انقد بهش می نازن

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

غیر مستقیم گفته ولی درصداشو هم گفته؟؟

بهش بگو این چیزا رو بزرگترا باید صحبت کنن.

به مامانت هم بسپر بگه باید قبلا میگفتین. الان دیره.

ما مهمونامون زیادن. داریم جهیزیه میدیم پس خونه با آقا داماده.

رسم و رسوم هرچی هست همونه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

مردم چ پرو شدن 

ما میخواستیم عروسی بگیریم نادرشوهرم گفت مهمونای من زیادن تو تالار جا  نمیشن  منم برای اولین بار گفتم خب عروسی جدا بگیرید کسی اصرار نکرد برای ما بهتر ما هم مهمون بیشتر دعوت میکنیم 

دیگه خرف مفت نزد

اینسری گفت بگو از قدیم گفتند خونه پسر میاره خریدم هر چه در توان پدرم بود میگیریم هر چه به عهدمون پسرتونم می‌تونه 50تا مهمون میخواد بگه میخواد هزارتا اون با خودتون ما تعداد مهمونامون بیشتر اون دیگه مشکل دوماد .خونه هم اگر قرار باشه بگیرم چشم میگم بابام بخره جهازش پسرتون بیاره ولی فکر نکنم وجهه خوبی داشته باشه تو اقوامتون