2777
2789
عنوان

نفرین

71 بازدید | 3 پست

ما سه چهار نفریم که با یکی از دوستام  سر یه کاری هستیم و برا این دوستم خیلی مهمه ولی خب هرکاری میکنیم اون نتیجه ای که باید به دست نمیاد همه چی خوب و درست پیش میره یهو لحظه اخر خراب میشه اینجا نمیتونم بگم چیه چون شناسایی میشم ببخشید،مسئله اینجاس که این دوستم میخواد از ما جدا شه ،پدرش طبق تعریف خودش اخلاقش اینطوریه که سر کوچکترین مسائل اینارو نفرین میکنه ینی میگه کافیه یه خطایی ازمون سر بزنه شروع میکنه به نفرین اینم میگه بخاطر نفرین بابامه که اینطوری شده مثلا میگه دیشب دستاشو حالت دعا برداشته بهش گفته ان شالله هیچ وخ عاقبت به خیر نشی و کارات هیچ وخ درست نشه و همیشه عاجز باشی😐😐 حالا سر چی؟ پدرش گفته لیوانو بده اینم یکم غرغر کرده بعد رفته همینقد مسخره ، البته میگه همیشه وقتی از دستم ناراحت میشه همین نفرینو میکنه حالا میخواد جدا بشه از ما که تقصیر منه اینطوری شده نمیخوام نحسیم شماهارو بگیره ولی واقعا انصاف نیس بره، خیلی زحمت کشیده حتی بیشتر از ماها ، الان من میخام بدونم واقعا سر همچین چیزی نفرین پدر میگیره؟؟؟ هم کارمون بخاطر چیزای عجیب غریب عقب میفته هم اینکه این بنده خدا همه کاراش اینطوریه واقعا نمیتونم باور کنم یه پدر اینقد سنگدل و بی رحم باشه همچین چیزی برا بچه‌ش بخاد تو کار خدا موندم 

چرا یه دختر اینقدر سنگدل باشه که یه لیوان آب باغرغر بده دست باباش همیشه اونموقع ک مجردبودم  کارای بابامو میکردم هیچوقت بدم نمیومد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کاری به نفرین ندارم اما تا وقتی دوستت به این اعتقاد داره که نحسی اون دامن شما رو میگیره به نظرم از تیمتون بیاد بیرون بهتره چون فکر میکنم این حس بیشتر رو کارتون تاثیر داره تا نفرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.