2777
2789
عنوان

مجردی بهتره یا متاهلی ؟

216 بازدید | 37 پست

بچه  ها بیاید نظرتونو در مورد ازدواج بگید
نقاط قوت متاهلی و نقاط ضعفشو بگید
از زندگیتونو همسرتون راضی هستید یا نه
اگه برگردید عقب ازدواج میکنید ؟
بچه دار میشید؟

اگ خانواده خوبی داشته باشی مجردی اگ شوهر خوبی داشته باشی متاهلی

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

هیچی مثل مجردی نمیشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن متاهلی بهتره چون ک خانم خونه خودت میشی همسر داری کنارش آرامش داری روحی جسمی  از هر لحاظ ولی خدایی نکرده اگه همسر آدم بد باشه معلومه مجردی بهتره ولی درکل متاهلی بهتر از مجردیه

مجردی یه حسنایی داره که متأهلی نداره

متأهلی هم یه حسنایی داره که مجردی نداره

اما من بیشتر متأهلی رو میپسندم خصوصا که قبلش هم دختر هم پسر مهارت خودشناسی خود کنترلی ارتباط کلامی و.... با همسر رو یاد گرفته باشه تا بتونه بخوبی اوضاع رو مدیریت کنه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

من متاهلی رو بیشتر دوست دارم.. چون همسرم🤍 باعث شده ازهرلحاظ تکمیل ودلبخواهم باشم.. وازش ازهمینجا تا خوده خدا ازته قلبم ممنونم و عاشقانه دوستش دارم، سایش برام مستدام الهی💟🤍💟

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

متاهلی  هم خوبی های خودش رو داره 

ولی اگه ادم احساسی هستین و دوست دارین سایه یه مرد بالای سرتون باشه ، ازدواج کنید 

من خیلی مستقل بودم ، از نظر اخساسی هم ادم سردی بودم،  تو ژندگیم خیلی ب مشکل برخوردم ، شوهرم همیشه میگه تو خودت مردی نیاز ب شوهر نداشتی 

اگه برگردم  گول حرفای مادرم رو نمیخورم ،  و هرگز ازدواج نمیکردم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
اگ خانواده خوبی داشته باشی مجردی اگ شوهر خوبی داشته باشی متاهلی

من خودم خانواده خوبی دارم خداروشکر
اما از متاهلی راضی ترم
با اینکه خب یه سری مشکلات خودشوداره ولی متاهلی از نظر من بهتره

من متاهلی رو بیشتر دوست دارم.. چون همسرم🤍 باعث شده ازهرلحاظ تکمیل ودلبخواهم باشم.. وازش ازهمینجا تا ...

منم متاهلیرو بیشتر دوس دارم
خداروشکر انتخاب درستی داشتم

هیچی مثل مجردی نمیشه

ببین قطعا مجردی خوبیای خودشو داره
من خودم تمام تایم مجدیمو با دوستام میگذروندم و خوش بودم
اما الان واقعا تایم این کارارو خیلی ندارم
اما تو متاهلی زندگی آدم برنامه میگیره 

دیگه برای زندگیت هدف داری